Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Pregătiri pentru INDAGRA - 250 de firme înscrise, 80% din suprafaţă ocupată

Publicat: 10 iunie 2019 - 13:02
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Mai sunt şase luni până la începerea Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei - INDAGRA 2019, însă pregătirile sunt în plină desfăşurare, iar companiile expozante se asigură din timp că au un loc în cadrul celui mai important eveniment agricol din România.

Interesul firmelor româneşti şi din străinătate creşte de la o ediţie la alta, 250 de companii fiind deja înscrise, ocupând 80% din suprafaţa expoziţională: 9.000 mp în interior şi 14.500 mp la exterior.
Cei care doresc să participe la INDAGRA 2019 pot să-şi rezerve spaţiul până pe 31 mai. Contactaţi organizatorii şi stabiliţi cele mai eficiente soluţii de participare.
La INDAGRA 2019, aveţi posibilitatea să prezentaţi produsele în cadrul unor zone tematice, precum:
• Echipamente şi maşini agricole, silozuri, echipamente pentru viticultură;
• Seminţe, material săditor, îngrăşăminte, sere şi solarii, echipamente pentru irigaţii;
• Echipamente pentru zootehnie, furaje şi nutreţuri combinate.
Târgul reprezintă cel mai important eveniment românesc cu caracter agricol, numărul mare de expozanţi, ofertele acestora şi activităţile conexe din cadrul lui demonstrează potenţialul şi capacitatea producătorilor şi distribuitorilor din domeniu, români şi străini, de a aduce pe piaţă produse şi echipamente moderne, în scopul de a creşte performanţele şi profitul în: cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor, viticultură şi vinificaţie.
În plus, manifestarea oferă posibilitatea de a încheia noi contracte şi parteneriate, reprezintă cadrul profesionist de ofertare, negociere şi contractare pentru cele mai mari companii din industrie şi specialiştii din domeniul agricol.

INDAGRA_b

Evenimente conexe
De asemenea, cei pasionaţi de agricultură sunt aşteptaţi la conferinţe şi seminarii organizate în cadrul INDAGRA, pe teme precum: dezvoltarea agriculturii din România prin prisma inovaţiilor, promovarea produselor româneşti pe piaţa internă şi externă, accesul producătorilor români la fondurile europene.
Concomitent cu INDAGRA 2019, în Centrul Expoziţional ROMEXPO se vor desfăşura alte trei evenimente cu participare internaţională, foarte cunoscute publicul larg şi celui de specialitate:
• INDAGRA FOOD & CARNEXPO (www.indagra-food.ro) – Târg internaţional pentru industria alimentară;
• EXPO DRINK (www.expodrink.ro) - Târg de vinuri, bere şi alte băuturi alcoolice şi non-alcoolice.
• PACK SHOW (www.packshow.ro) - Expoziţie pentru industria ambalajelor.

 

DETALII DE ORGANIZARE
Mai multe informaţii despre INDAGRA 2019 găsiţi pe www.indagra.ro sau contactând organizatorii: https://www.indagra.ro/contact-2/
Cel mai mare şi important eveniment agricol din România, Târgul INDAGRA, organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie din România, se va desfăşura în perioada 30 octombrie - 03 noiembrie 2019, atât în interior, cât şi pe platformele exterioare ale Centrului Expoziţional.
Program de vizitare:
30.10-02.11.2019, între orele 9:00 - 18:00;
03.11.2019, între orele: 9:00 - 16:00.

Un articol publicat în revista Ferma nr. 9/236 (ediţia 15-31 mai 2019)

Vizualizat: 570 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?