BAyer 1200x150
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Peste 60.000 de vizitatori la cele mai importante evenimente din agriculturã, alimentaţie, ambalaje şi bãuturi

Publicat: 08 noiembrie 2019 - 10:08
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

ROMEXPO împreunã cu Camera de Comerţ şi Industrie a României a organizat, între 30 octombrie şi 3 noiembrie, cea mai importantã serie expoziţionalã a toamnei: INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO, PACK SHOW şi EXPO DRINK. Cele patru evenimente s-au bucurat de prezenţa a peste 60.000 de vizitatori.

Timp de cinci zile, ROMEXPO a fost platforma care a reunit întregul spectru de furnizori ai industriei agricole, alimentare, de ambalaje şi bãuturi, 950 de companii, din 25 de ţãri, expunându-şi cele mai noi produse, soluţii şi servicii pe o suprafaţã de 54.500 mp.
INDAGRA şi INDAGRA FOOD & CARNEXPO s-au desfãşurat sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României.

INDAGRA a reprezentat şi la ediţia de anul acesta cadrul ideal pentru prezentarea proiectelor care aduc plus valoare agriculturii din România şi impulsionează dezvoltarea relaţiilor comerciale.

ind-6-post_b

Cea mai importantă manifestare cu profil agricol din ţară a reunit peste 540 de companii pe o o suprafaţă expoziţională de 33.800 mp.

Evenimentul a înregistrat un grad de internaţionalizare de 31%, la ROMEXPO fiind prezente 25 de ţări cu tradiţie în domeniul agricol, exportul şi importul de produse şi echipamente performante: Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Marea Britanie, Republica Moldova, Olanda, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria.

ind-3-post_b

Mai mult decât atât, INDAGRA 2019 a beneficiat de participarea oficială internaţională şi de grup a ţărilor: Franţa, Grecia, Italia, Turcia şi Ungaria.

În cadrul evenimentului, producătorii şi distribuitorii din domeniu au prezentat produse şi echipamente moderne, în scopul de a creşte performanţele şi profitul în cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor, viticultură şi vinificaţie.

De asemenea, specialiştii în agricultură au beneficiat de oferte speciale la maşinile şi utilajele care asigură o mai mare flexibilitate şi o creştere rapidă a productivităţii.

Expozanţii şi-au prezentat produsele în cadrul a trei saloane tematice: Salonul de Agricultură, Salonul de Zootehnie şi Salonul Utilajelor Agricole. În plus, pe platformele exterioare a fost organizată şi o zonă dedicată produselor tradiţionale româneşti unde vizitatorii s-au bucurat de obiceiurile şi tradiţiile culinare din toate zonele geografice ale României.

ind-2-post_b

ROMEXPO a organizat prima ediţie a Conferinţei INDAGRA - Ferma de familie, creatoare de valoare adăugată în România, eveniment care a adus în dezbaterea publică importanţa IMM-urilor pentru domeniul agricol. Aceasta s-a desfăşurat în două paneluri: „Alocările financiare atrase de IMM-uri agroalimentare” şi „Tendinţe şi oportunităţi de vânzare în industria agroalimentar㔠şi a reunit antreprenori, fermieri, ingineri agricoli, producători şi importatori din domeniul agricol, studenţi la facultăţi cu profil agricol şi agroalimentar.
Programul activităţilor conexe a fost unul complex şi de interes atât pentru vizitatorii specialişti, cât şi pentru publicul larg. Cei prezenţi au primit informaţii utile despre dezvoltarea agriculturii din România prin prisma inovaţiilor, promovarea produselor româneşti pe piaţa internă şi externă, precum şi sfaturi în ceea ce priveşte accesarea fondurilor europene.

Bara de parteneri - Indagra Food - 22,10.2019_b

Reprezentanţii industriei alimentare şi-au dat întâlnire la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019

Târgul internaţional pentru industria alimentară a reunit 250 de firme care au expus produse şi tehnologii de ultimă generaţie pe o suprafaţă de 15.300 mp.
La INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 au participat companii din 13 ţări: Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Olanda, România, Suedia, Turcia şi Ucraina, evenimentul înregistrând un grad de internaţionalizare de 22%.
Evenimentul s-a desfăşurat sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României şi a fost organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României şi cu ADDOR EVENTS.
INDAGRA FOOD & CARNEXPO a completat tematica Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei, promovând cei mai importanţi producători, distribuitori şi importatori de echipamente şi tehnologii pentru industria alimentară, industria cărnii, panificaţie, industrializarea legumelor şi fructelor, prelucrarea peştelui şi laptelui.

Manifestarea le-a dat posibilitatea companiilor expozante să-şi lanseze produsele şi să prezinte noutăţile din domeniu în cadrul unor zone tematice: Salonul industriei cărnii din România, Salonul de panificaţie, lactate, fructe şi legume, Salonul GastroFood.
Zonă destinată promovării industriei cărnii din România, a pus accent pe noile tehnologii, echipamente şi utilaje de prelucrare a cărnii, furnizori şi procesatori de materii prime pentru industria cărnii, condimente, membrane şi aditivi, producători de produse din carne.

pack_b

Prezenţă internaţională la PACK SHOW 2019 – singura expoziţie de packaging din România

PACK SHOW 2019 – singura expoziţie de packaging din România s-a desfăşurat între 30 octombrie – 3 noiembrie la ROMEXPO, în paralel cu INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO şi EXPO DRINK.
Spre deosebire de ediţiile anterioare, când expoziţia a intrat doar în vizorul vizitatorilor de profil, PACK SHOW 2019 a fost vizitat şi de clienţi şi potenţiali clienţi veniţi din rândul producătorilor agricoli.
În cele cinci zile rezervate expoziţiei, Pavilionul Central a fost scena întâlnirilor de afaceri productive, a ofertelor de parteneriat şi a discuţiilor axate pe informaţii tehnice şi de calitate în domeniul producerii, imprimării, ambalării, etichetării şi transportării ambalajelor.
Anul acesta, PACK SHOW a acordat o atenţie specială ambalajelor sustenabile şi biodegradabile, tehnicilor de ambalare şi ambalajelor din industriile farmaceutică şi cosmetică, dar şi soluţiilor de ambalare destinate industriei alimentare şi a băuturilor.

Bara-de-parteneri---Indagra_b

Expo Drink 2019 – o călătorie a simţurilor în lumea celor mai rafinate băuturi!

ind-4-post_b

În completarea tematicii INDAGRA şi INDAGRA FOOD & CARNEXPO, Târgul de vinuri, bere şi alte băuturi alcoolice şi non-alcoolice – EXPO DRINK a oferit vizitatorilor posibilitatea de a degusta şi achiziţiona băuturi româneşti de tradiţie, dar şi produse recunoscute la nivel internaţional. Vizitatorii specialişti au primit informaţii şi sfaturi de la reprezentanţii companiilor expozante despre cele mai noi şi eficiente tehnologii folosite în industrie, în special în ceea ce priveşte utilajele pentru industria vinului, procesarea strugurilor şi procesarea fructelor, serviciile de proiectare, dimensionare şi utilare a cramelor de diverse dimensiuni.

ind-1-post_b

Timp de cinci zile, în Pavilionul B2 al ROMEXPO, producători tradiţionali şi internaţionali de vinuri şi băuturi alcoolice, distribuitori din domeniu şi producători de echipamente folosite în procesul de vinificaţie, dar şi producători şi distribuitori de sucuri naturale sau carbogazoase, de concentrate din fructe, de băuturi energizante, organice, cafea şi ceaiuri au prezentat vizitatorilor transformările prin care băuturile şi derivatelor lor trec pentru a deveni desăvârşite şi rafinate. Secretele de producţie a băuturilor prezentate au fost dezvăluite de specialişti ai companiilor din: România, Bulgaria, Republica Moldova şi Portugalia.
EXPO DRINK 2020 promite vizitatorilor specialişti şi publicului larg noi surprize şi multe evenimente conexe de interes, precum conferinţe şi dezbateri, dar şi demonstraţii inedite de bartending.

Vizualizat: 1087 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?