Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Participă la INDAGRA 2019

Publicat: 28 august 2019 - 14:54
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

ROMEXPO organizează, între 30 octombrie şi 3 noiembrie, cea mai importantă manifestare cu profil agricol din România: INDAGRA - Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei.

INDAGRA 2019 se desfăşoară sub înaltul Patronaj al Preşedintelui României şi reprezintă cadrul ideal pentru prezentarea proiectelor care pot aduce plusvaloare agriculturii din România şi impulsionează dezvoltarea relaţiilor comerciale.
În cadrul evenimentului, producătorii şi distribuitorii din domeniu au posibilitatea de a aduce pe piaţă produse şi echipamente moderne, în scopul de a creşte performanţele şi profitul în cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor, viticultură şi vinificaţie.
De asemenea, specialiştii în agricultură au ocazia să acceseze ofertele la maşinile şi utilajele care asigură o mai mare flexibilitate şi o creştere rapidă a productivităţii.
Cei care doresc să participe ca expozanţi la cea mai complexă manifestare cu tematică agricolă din România, organizată în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, sunt invitaţi să contacteze organizatorii: www.indagra.ro – secţiunea CONTACT.

IndAgra_b

Organizare pe saloane tematice
Sectorizarea din acest an a fost special realizată pentru a asigura posibilitatea dezvoltării fiecărui salon tematic din cadrul acestei manifestări. Astfel, expozanţii îşi vor prezenta produsele în cadrul unor saloane tematice, precum:
• Salonul de Agricultură
- Pavilionul B1: material săditor, seminţe, îngrăşăminte pentru agricultură, irigaţii şi echipamente, echipamente pentru viticultură, sere şi solarii, maşini, utilaje, echipamente agricole, silozuri, participări de grup;
• Salonul de Zootehnie:
- Pavilionul C1 - utilaje şi echipamente pentru zootehnie;
- Pavilionul C2 - furaje şi nutreţuri combinate, creşterea animalelor şi păsărilor, produse de uz veterinar, finanţe, consultanţă, organisme de certificare, presă de specialitate;
• Salonul Utilajelor Agricole (Platformele exterioare 1, 2, 3, 5, 10, 11, 12 G2, V5, V6).

Zona produselor tradiţionale ia amploare
Noutatea acestei ediţii este reprezentată de organizarea unei zone a produselor tradiţionale româneşti pe platformele exterioare, cu o participare reprezentativă pentru obiceiurile şi tradiţiile culinare din toate regiunile geografice ale României.
Manifestarea oferă posibilitatea de a încheia noi contracte şi parteneriate, reprezintă cadrul profesionist de ofertare, negociere şi contractare pentru cele mai mari companii din industrie şi specialiştii din domeniul agricol.
De asemenea, cei pasionaţi de agricultură sunt aşteptaţi la conferinţe şi seminarii organizate în cadrul INDAGRA pe teme precum: dezvoltarea agriculturii din România prin prisma inovaţiilor, promovarea produselor româneşti pe piaţa internă şi externă, accesul producătorilor români la fondurile europene.
Mai multe informaţii despre INDAGRA 2019 găsiţi pe www.indagra.ro sau contactând organizatorii: https://www.indagra.ro/contact-2/
Concomitent cu INDAGRA 2019, în Centrul Expoziţional ROMEXPO se vor desfăşura alte trei evenimente cu participare internaţională, foarte cunoscute publicului larg şi celui de specialitate:
• INDAGRA FOOD & CARNEXPO (www.indagra-food.ro) – Târg internaţional pentru industria alimentară - se desfăşoară sub înaltul Patronaj al Preşedintelui României;
• EXPO DRINK (www.expodrink.ro) - Târg de vinuri, bere şi alte băuturi alcoolice şi non-alcoolice;
• PACK SHOW - (www.packshow.ro) - Expoziţie pentru industria ambalajelor.
ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acţionar majoritar Camera de Comerţ şi Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

Comunicat de presă ROMEXPO S.A.

 

INFORMAŢII PENTRU VIZITATORI
Programul de vizitare valabil pentru cele patru manifestări este:
- 30 octombrie - 2 noiembrie, între orele 09:00 şi 18:00;
- 3 noiembrie, între orele 09:00 şi 16:00.
Accesul vizitatorilor:
- pietonal: poarta A (dinspre Piaţa Presei Libere); porţile B, C (dinspre bulevardul Expoziţiei) şi poarta D (dinspre strada Parcului);
- auto: porţile B, C (dinspre bulevardul Expozitiei) şi poarta D (dinspre strada Parcului);
- tarif acces parcare: 5 lei/oră.


Articol publicat în revista Ferma nr. 14/241 (ediţia 15-31 august 2019)

Vizualizat: 714 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!