Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

INDAGRA şi INDAGRA FOOD - participare numeroasă în spaţii mai generoase

Publicat: 26 octombrie 2018 - 02:05
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Toamna anului 2018 vine cu o premieră la ROMEXPO - vom avea primele ediţii ale târgurilor INDAGRA şi INDAGRA FOOD care se desfăşoară inclusiv în noile Pavilioane B1 şi B2.

"Suntem mândri să anunţăm că pavilioanele B1 şi B2 au fost deja ocupate integral. În B1 se va desfăşura INDAGRA FOOD, iar pavilionul B2 va găzdui INDAGRA. De asemenea, cererea participării la acest târg a fost atât de mare încât ne-am extins şi în pavilioanele C1, C2 şi C4, cât şi pe platformele exterioare. La 1 octombrie 2018, s-a înregistrat o creştere de 10% a suprafeţei alocate pe interior, faţă de finalul ediţiei precedente", spun organizatorii.
Statisticile momentului sunt următoarele:
• la INDAGRA participă 460 de companii din 25 de ţări, care ocupă o suprafaţă expoziţională de 16.255 mp la interior şi de 16.923 mp la exterior;
• la INDAGRA FOOD s-au înscris 150 de companii din 14 ţări, care ocupă o suprafaţă expoziţională de 9.078 mp la interior şi de 476 mp la exterior.
Anul 2018 a marcat o extindere majoră a spaţiului expoziţional de la ROMEXPO prin deschiderea noilor PAVILIOANE B1 şi B2 la sfârşitul anului 2017 - construcţii realizate în format modern şi conform noilor standarde internaţionale.

indagra 2018_b
Peste 30.000 mp în plus
În cei 50 de ani de existenţă, Centrul Expoziţional Romexpo a trecut prin diferite stadii de amenajare şi de modernizare.
În 2016, a fost lansat un ambiţios program de dezvoltare şi de modernizare. Am început cu deschiderea porţilor pentru Bucureşti, propunându-ne ca Romexpo să devină centrul marii relaxări urbane. Nevoia dezvoltării acestor spaţii a apărut firesc, ca urmare a creşterii cererilor venite de pe plan local şi internaţional, tot mai multe companii dorind să-şi prezinte produsele şi serviciile la cele mai mari târguri şi expoziţii organizate atât de Romexpo, cum ar fi: Indagra, BIFE-SIM, Târgul de Turism al României, Construct Expo, Ambient Expo sau Cosmetics Beauty Hair, cât şi de companii terţe organizatoare de evenimente.
Cel mai mare centru expoziţional din ţară, Romexpo, a parcurs în 2017 un proces de modernizare, prin darea în folosinţă a două noi pavilioane şi a unui pavilion multifuncţional dedicat serviciilor conexe, valoarea investiţiei companiei ridicându-se la peste 127 de milioane de lei.
Suprafaţa de expunere a fost extinsă astfel cu peste 30.000 de metri pătraţi şi este completată cu un spaţiu multifuncţional, care cuprinde săli de conferinţă, cafenea şi o zonă de primire şi informare a participanţilor la evenimente.

Revista FERMA vă aşteaptă la standul din Pavilionul B2, zona C, stand 212.

Vizualizat: 806 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?