Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Firmele din România au beneficii pentru vizite de grup la AgriTechnica 2011

Publicat: 27 septembrie 2011 - 14:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Marile companii de maşini şi utilaje agricole reprezentate în România dau şi în acest an tonul la mobilizarea clienţilor lor, pentru a creşte numărul românilor în rândul vizitatorilor AgriTechnica (15-19 noiembrie 2011), aşa cum s-a întâmplat şi la alte ediţii ale expoziţiei de la Hanovra

Click pe poza pentru galerie!

În 2009, din totalul de peste 350.000 de vizitatori ai AgriTechnica, circa 80.000 au provenit din alte 87 de ţări decât Germania. Peste 65 la sută dintre aceştia sunt fermieri şi întreprinzători în agricultură. Numărul românilor s-a apropiat de cel australienilor (750) şi al chinezilor (600).

Cifra este îmbucurătoare, însă raportată la 56.000 de vizitatori din alte ţări membre UE, ea arată că românii trebuie să îşi asigure o prezenţă mai largă în publicul acestui eveniment-lider al agriculturii internaţionale, dacă vor să ţină pasul, ca informare şi tehnologii, cu fermierii din Uniunea Europeană şi din alte regiuni dezvoltate ale lumii.

Fără a le numi, ca să nu omitem pe nimeni, vă putem împărtăşi totuşi că printre firmele de echipamente şi utilaje agricole reprezentate în România care aleg să organizeze vizite ale unor grupuri de fermieri, clienţi şi parteneri la AgriTechnica - pe cheltuiala firmei sau a persoanelor - se numără distribuitori ai unor prestigioase mărci originare din Germania, SUA, Franţa, Italia şi multe alte ţări.

Demersul lor este binevenit, făcând o legătură mai strânsă între nevoile agriculturii româneşti şi cele mai noi tehnologii de profil prezentate cu prilejul expoziţiei.

Acum, firmele din domeniul agricol au la îndemnă o ofertă specială de călătorie: la zece pachete de călătorie (cazare şi transport) contractate pentru vizită de grup la AgriTechnica, beneficiază de un pachet de călătorie în plus, ca bonus.

Detalii poate oferi reprezentantul în România al Societăţii Germane pentru Agricultură (DLG e.V.), compania DLG InterMarketing, care a pregătit această facilitate, în colaborare cu agenţia de turism germană MagriM. Contactează compania la telefon 0734684645 sau email office@agraria.info.ro.

 

Ocazie pentru fermierii români: călătorie la AgriTechnica 2011

Pentru cei care se hotărăsc rapid să profite de o ocazie bună, acum este momentul să înceapă pregătirile de călătorie pentru ediţia 2011 a expoziţiei AgriTechnica din Hanovra - Germania, cea mai mare expoziţie agricolă din lume, programată între 15 şi 19 noiembrie.

Cum întreaga comunitate agricolă a lumii se întruneşte la AgriTechnica, reunind peste 350.000 de vizitatori şi echipele a peste 2.000 de companii expozante din 44 de ţări, deja locurile disponibile la hoteluri şi biletele de avion către Hanovra sunt în curs de epuizare.

Cei interesaţi pot contacta agenţia de turism MagriM din Germania sau reprezentantul în România al Societăţii Germane pentru Agricultură - compania DLG InterMarketing, care în anumite condiţii vă poate oferi ca bonus biletul de intrare în expoziţie. Condiţiile de valabilitate ale ofertei şi termenele de rezervare sunt descrise la www.agraria.info.ro.

 

De ce să mergeţi la AgriTechnica

Printre produsele şi serviciile care se prezintă  la Hanovra se numără:

• tractoare, tehnică şi mijloace de transport
• maşini şi echipamente pentru recoltarea nutreţurilor, cerealelor, rădăcinoaselor şi a porumbului, pentru prelucrarea şi condiţionarea recoltei, pentru prelucrarea şi fertilizarea solului, semănat şi irigaţii
• materiale utilizate în producţia agricolă (biotehnologie/sământă, îngrăşăminte, protecţia plantelor, combustibil etc.)
• componente, tehnologii de acţionare şi propulsie, piese de schimb şi accesorii pentru maşini şi utilaje
• sisteme electronice, software pentru agricultură şi agricultura de precizie
• tehnologie forestieră, tehnici comunale şi întreţinerea peisajului
• producţia de plante energetice şi materii prime industriale regenerabile, energii regenerabile
• maşini şi echipamente pentru cultivarea pomilor fructiferi, a legumelor şi a altor culturi speciale
• servicii de marketing pentru utilaje second-hand, dar şi management, informare, ştiinţă şi cercetare

Pentru prima oară, expozanţii din domeniul forestier şi al plantelor destinate obţinerii de energie îşi vor prezenta produsele în halele 19-24, iar  furnizorii de piese de schimb vor expune în halele 25-26.

În colaborare cu Asociaţia Distribuitorilor Germani şi CLIMMAR (Asociaţia Distribuitorilor de Maşini Agricole din Europa), DLG - Societatea Germană pentru Agricultură va amenaja în hala 7 şi un centru de distribuţie internaţională, inclusiv pentru maşini agricole second-hand.

Programul de manifestări al AgriTechnica 2011 va include dezbateri între producătorii de masini şi utilaje, alte companii din agricultura mondială, fermieri şi specialişti, inclusiv congrese şi conferinţe internaţionale. Vor fi premiate cele mai interesante inovaţii în materie de maşini şi tehnologii pentru agricultură, care vor stabili noi tendinţe în Europa şi pe alte continente.

Vizualizat: 569 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!