Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

FERMA - în juriul „Machine of the Year”

Publicat: 22 noiembrie 2017 - 16:54
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Premiul „Maşina anului 2018” (Machine of the Year) este unul dintre evenimentele cheie din agenda Agritechnica. „Maşina Anului”, la cele 14 categorii ale competiţiei, este aleasă de un juriu format dintr-un grup internaţional de jurnalişti de la cele mai importante publicaţii agricole.

Din juriul internaţional al presei la Agritechnica fac parte Agrarheute, AgrarTechnik, Land & Forst, Wochenblatt - Germania, AgroMechanika - Polonia, dieGrüene - Elveţia, HCX ("Noua agricultură") - Ucraina, MezöHir - Ungaria, Meccagri - Italia, Le Sillon Belge/Landbouwleven - Belgia, Maskinbladet - Danemarca, Maskinmarknaden - Suedia, Terre-net - Franţa şi revista FERMA - România.

Masina anului 2018_b
Premiile „Maşina anului” se acordă pentru 14 categorii de maşini şi utilaje agricole, de la tractoare de mare putere „XXL”, utilaje de prelucrarea solului şi până la combine pentru recoltat sfeclă de zahăr şi cartofi, prelucrarea furajelor, transport şi logistică. Procesul de selectare şi nominalizare a candidaţilor la acest premiu a început în urmă cu trei luni, pentru fiecare categorie, iar votarea finală a început în 30 octombrie. În 12 noiembrie au fost centralizate voturile juraţilor şi stabilirea câştigătorilor.

Parteneri Masina anului_b
Festivitatea de decernare a premiilor “Maşina Anului 2018” s-a făcut la Agritechnica, forumul NORD/LB (lângă hala 7), în ziua de 14 noiembrie. Respectând tradiţia ultimilor nouă ani, jurnaliştii Ferma sunt membri ai juriului internaţional „Maşina anului”.
Una dintre categorii este „Premiul de popularitate”, acordat prin votul liber al fermierilor/publicului pe platforma web: www.machineoftheyear.eu şi www.maschinedesjahres.de.
O echipă a revistei Ferma este prezentă la Agritechnica 2017. Vom reveni cu prezentarea premiilor „Maşina anului 2018”, precum şi cu articole despre noutăţile şi inovaţiile prezentate la Hanovra. Pe paginile web ale revistei Ferma găsiţi materiale video de la standurile principalilor expozanţi.

 


Articol publicat in revista Ferma nr. 20 (203) (15-30 noiembrie 2017)

Vizualizat: 225 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?