Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

EuroTier - evenimentul lider mondial în zootehnie

Publicat: 04 octombrie 2018 - 10:34
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

EuroTier aduce în prim-plan la ediţia din 2018 managementul creşterii animalelor, sănătatea animalelor şi siguranţa alimentară. Peste 2.500 de expozanţi din 60 de ţări sunt aşteptaţi pentru a participa la ediţia din acest an, care se va desfăşura în perioada 13-16 noiembrie 2018 la Hanovra, Germania.

"Digital Animal Farming - Management Support, Animal Health, Food Safety" - „Digitalizarea fermelor zootehnice - Suport pentru managementul fermei, Sănătate animală şi Siguranţă Alimentară” este tema ediţiei EuroTier 2018, eveniment organizat de DLG (Societatea Germană pentru Agricultură şi Industrie Alimentară - DLG e.V).
O lume din ce în ce mai conectată digital deschide noi posibilităţi pentru îmbinarea cu succes a productivităţii şi bunăstării animalelor, precum şi gestionarea informaţiei şi utilizarea durabilă a resurselor naturale. Productivitatea şi sănătatea animalelor, precum şi transparenţa şi calitatea în procesele de producţie reprezintă cheia succesului din punct de vedere economic şi ecologic în creşterea animalelor.

Peste 150.000 de vizitatori
Pentru crescătorii de animale şi specialiştii în zootehnie din întreaga lume, perioada 13-16 noiembrie 2018 va fi momentul cel mai important al acestui an. Organizat la fiecare doi ani, EuroTier prezintă pe o suprafaţă de 250.000 mp cele mai noi produse şi tehnologii pentru creşterea bovinelor, porcinelor şi păsărilor de curte. Şi acvacultura, creşterea ovinelor şi a caprinelor, precum şi prezentările de animale în ring vor fi evidenţiate anul acesta pentru cei peste 150.000 de vizitatori aşteptaţi la eveniment.
Diversitatea ofertei este impresionantă anul acesta la EuroTier: Produse şi servicii pentru creşterea animalelor, programe de ameliorare, comerţ, tehnologii de reproducţie; Furaje şi alte inputuri pentru fermă; Depozitare, păstrare şi producere furaje; Construcţii de grajduri şi hale; Managementul creşterii animalelor şi tehnologii de furajare; Tehnologii pentru mediu şi controlul climatizării; Tehnologii de muls şi răcire; Tehnologii de evacuare a dejecţiilor, a gunoiului de grajd solid şi lichid; Vehicule şi tehnică de transport; Prelucrare şi comercializare; Echipamente şi accesorii; Management şi consultanţă, informare; Bioenergie şi alimentare cu energie în sistem descentralizat.
Organizatorul DLG, cu sprijinul partenerilor de business, al mediului academic, al consultanţilor, asociaţiilor de profil şi al altor organizaţii, a pregătit un amplu program tehnic pentru vizitatori, oferind fermierilor o imagine de ansamblu a tendinţelor actuale, acoperind toate aspectele legate de sectoarele bovine, porcine, păsări de curte, ovine şi caprine.

Logo EuroTier_b

 

PARTICIPĂ ŞI TU LA EUROTIER!
Producătorii români din domeniul zootehniei interesaţi de înscrierea ca expozanţi la EuroTier 2018 şi la Energy Decentral 2018 sunt invitaţi să contacteze DLG InterMarketing la e-mail: a.campean@dlg.org; tel. 0799.742.765 (Adrian Câmpean).

Un articol publicat în revista Ferma nr. 16/221 (ediţia 15-30 septembrie 2019)

Vizualizat: 168 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării #danubedelta #delfini #sulina

Video: Calin Ene

Revista Ferma și o echipă de pasionați de turism prietenos cu mediul îți aduc zilnic delta la tine acasă și te invită, totodată, acasă în Sulina Fabuloasă, într-un inedit Drum De Deltă, un proiect de vacanță cum nu se poate mai necesar după o perioadă lungă care ne-a pus la grea încercare pe toți.

Citeste despre proiect aici: https://www.revista-ferma.ro/proiecte-ferma/drum-de-delta-vezi-si-evadezi

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?