Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

BRĂILA este gazda Târgului Național AgriCultura 2017

Publicat: 21 septembrie 2017 - 22:39
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila, în parteneriat cu Consiliul Judeţean şi Primăria municipiului Brăila, va organiza, în perioada 28 septembrie - 1 octombrie 2017, cea de a XXI-a ediție a Târgului Național AgriCultura 2017.

Deschiderea oficială a expoziţiei va avea loc joi, 28 septembrie, 2017, ora: 11,00,  în parcarea Brăila Mall.

Prin derularea unei noi ediții a acestui eveniment în judeţul Brăila, zonă preponderent agricolă, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură își propune să creeze cadrul necesar dialogului de agribusiness, să sprijine și să promoveze mediul de afaceri din România, susținând, astfel, companiile, politicile şi strategiilor de dezvoltare ale acestora.

AgriCultura_Braila_2017_1_b
Târgul va prezenta cele mai noi tendințe din agricultură, fiind un eveniment adresat producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de mașini și utilaje agricole, instrumente și substanțe pentru fertilizarea și protecția plantelor, energii regenerabile, legumicultori, pomicultori, viticultori, floricultori sau producători de vinuri.
De asemenea, în acest format al Târgului Național AgriCultura, vor fi organizate evenimente informative specifice domeniului agricol, seminarii, întâlniri cu producătorii agricoli, devenind, astfel, manifestarea de referință din regiune pentru mediul de afaceri specific și general din România.
În plus, prezența invitaţilor din străinătate va asigura interesul direct al investitorilor în agricultură și domeniile conexe acesteia.

AgriCultura_Braila_2017_6_b

AgriCultura 2017 urmăreşte performanţa
Aşa cum îşi doresc organizatorii, evenimentul expoziţional urmăreşte să se impună, de la o ediţie la alta, în atenţia specialiştilor din domeniu, a partenerilor de agribusiness, a tuturor celor care îşi desfăşoară activitatea în agricultură şi nu în ultimul rând în atenţia publicului larg.
“Activitatea în agricultură este o muncă neîntreruptă, fapt cunoscut de toţi cei care activează în domeniu, ce presupune nu numai eforul propriu-zis din teren, ci şi contactul permanent cu noutăţile şi experienţa altora, cu cele mai bune utilaje sau îngrăşăminte, practici noi de tehnologii performante de cultură. Toate acestea se întâmplă toamna la Brăila, zonă recunoscută pentru potenţalul său agricol, cu o suprafaţă de aproximativ 351.000 hectare de teren arabil, cuprinzând Insula Mare a Brăilei şi Bărăganul”, a declarat Ştefan Fusea, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila, Ştefan Fusea.
Potrivit sursei citate, “pentru a reuşi performanţa, agricultura românească are nevoie de investiţii, de cercetare, de maşini şi utilaje de ultimă generaţie, de tehnici şi tehnologii moderne, de seminţe şi material săditor de calitate. Toate acestea vor fi aduse în cadrul celei de-a XXI-a ediţii a târgului, un eveniment de referinţă al Brăilei şi primul târg de agricultură organizat în ţară”.

AgriCultura_Braila_2017_5_b
AgriCultura_Braila_2017_4_b
Un eveniment expoziţional de marcă al sistemului cameral românesc
Târgul Naţional AgriCultura 2017 organizat de Camera de Comert, Industrie şi Agricultura Brăila se încadrează în seria manifestărilor expoziţionale de marcă ale sistemului cameral românesc din domeniul agricol, bucurându-se de 21 ani de recunoaşterea specialiştilor şi firmelor din agricultură.

AgriCultura_Braila_2017_3_b
Anul trecut, manifestarea s-a bucurat de prezenţa a aproape 80 de firme, producători şi dealeri de maşini şi utilaje agricole, echipamente pentru energii regenerabile, producători şi ditribuitori de seminţe şi material săditor, procesatori de produse agricole, pomicultori, viticultori, legumicultori, staţiuni de cercetare-dezvoltare agricole, asociaţii şi cooperative agricole, vânzători din domeniul automobilistic, bănci.
Suprafaţa de expunere din parcarea Brăila Mall a crescut la cca 7.000 mp, numărul de utilaje şi maşini agricole prezentate publicului larg, fiind mult mai mare decât în ediţiile precedente.

La această nouă ediţie, revista Ferma este partener media.

AgriCultura_Braila_2017_2_b

AgriCultura_Braila_2017_7_b

Vizualizat: 769 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!