Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Agrilevante – o EXPOZIŢIE cu SPECIFIC... MEDITERANEAN!

Publicat: 03 octombrie 2017 - 09:23
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

O ALTFEL DE EXPOZIŢIE! Oraşul italian Bari găzduieşte, în perioada 12 - 15 octombrie 2017, Agrilevante - Expoziţia internaţională de maşini, echipamente şi tehnologii pentru sectorul agricol, cel mai important eveniment de profil din bazinul mediteraneean.

La ediţia din 2015, la Agrilevante au fost prezenţi peste trei sute de expozanţi, care au ocupat o suprafaţă totală de 50 mii de metri pătraţi, acoperind principalele sectoare de producţie cu peste 5.000 de modele de utilaje expuse. În 2015, s-a atins un nivel record de 59.000 vizitatori, din care peste 3.000 din afara Italiei. Au fost prezente şi 35 de delegaţii oficiale din 18 ţări.
Agrilevante prezintă cele mai avansate tehnologii pentru maşini şi echipamente agricole utile la pregătirea solului, însămânţare, irigaţii, protecţia plantelor şi tratamente fitosanitare, recoltare, transport şi prelucrarea primară a produselor agricole. Desigur, tema centrală a evenimentului s-a conturat în jurul culturilor tipic mediteraneene, pentru care industria oferă o gamă largă de maşini, echipamente şi tehnologicii avansate. În plus, vor fi prezentate şi tehnologii pentru sectoarele nealimentare, în special cele referitoare la materiile prime pentru industrie şi energie.

agrilevante_b

Caracterul internaţional puternic al evenimentului este evidenţiat prin crearea unui spaţiu special dedicat întâlnirilor între expozanţi şi delegaţiile operatorilor străini şi ale reprezentanţilor instituţiilor guvernamentale.

Care sunt principalele sectoare prezente la Agrilevante şi de ce este bine să vizitaţi expoziţia, aflaţi din revista Ferma, ediţia 15-30 septembrie 2017!

Vizualizat: 606 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?