Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Agrilevante – o EXPOZIŢIE cu SPECIFIC... MEDITERANEAN!

Publicat: 03 octombrie 2017 - 09:23
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

O ALTFEL DE EXPOZIŢIE! Oraşul italian Bari găzduieşte, în perioada 12 - 15 octombrie 2017, Agrilevante - Expoziţia internaţională de maşini, echipamente şi tehnologii pentru sectorul agricol, cel mai important eveniment de profil din bazinul mediteraneean.

La ediţia din 2015, la Agrilevante au fost prezenţi peste trei sute de expozanţi, care au ocupat o suprafaţă totală de 50 mii de metri pătraţi, acoperind principalele sectoare de producţie cu peste 5.000 de modele de utilaje expuse. În 2015, s-a atins un nivel record de 59.000 vizitatori, din care peste 3.000 din afara Italiei. Au fost prezente şi 35 de delegaţii oficiale din 18 ţări.
Agrilevante prezintă cele mai avansate tehnologii pentru maşini şi echipamente agricole utile la pregătirea solului, însămânţare, irigaţii, protecţia plantelor şi tratamente fitosanitare, recoltare, transport şi prelucrarea primară a produselor agricole. Desigur, tema centrală a evenimentului s-a conturat în jurul culturilor tipic mediteraneene, pentru care industria oferă o gamă largă de maşini, echipamente şi tehnologicii avansate. În plus, vor fi prezentate şi tehnologii pentru sectoarele nealimentare, în special cele referitoare la materiile prime pentru industrie şi energie.

agrilevante_b

Caracterul internaţional puternic al evenimentului este evidenţiat prin crearea unui spaţiu special dedicat întâlnirilor între expozanţi şi delegaţiile operatorilor străini şi ale reprezentanţilor instituţiilor guvernamentale.

Care sunt principalele sectoare prezente la Agrilevante şi de ce este bine să vizitaţi expoziţia, aflaţi din revista Ferma, ediţia 15-30 septembrie 2017!

Vizualizat: 633 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?