Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Adrian Crăciun: Dacă nu investeşti, nu poţi performa

Publicat: 23 septembrie 2021 - 10:53
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Preţurile compensează pierderile de producţie

Adrian Crăciun a venit din judeţul Bihor la Agromalim pentru a descoperi noutăţile în ceea ce priveşte utilajele de cultivarea solului. Iată însă ce planuri de investiţii are!

Deşi anul acesta, din cauza secetei, a făcut totul pentru a conserva apa în sol, nu este neapărat adeptul tehnologiei minim-till. „Dacă în 2020 am arat şi am pregătit terenul după reţeta clasică, anul acesta am încercat să facem în aşa fel încât să reţinem cât mai multă apă în sol. Asta înseamnă treceri cât mai puţine. Ne adaptăm la condiţiile climatice, dar din păcate un an nu seamănă cu altul”, a constatat acesta, consolându-se totuşi cu ideea că preţurile vor compensa pe undeva pierderile de producţie pentru a face noi achiziţii.

Adrian_Craciun la Agromalim_b 

 

Achiziţii recente


„Dacă nu investeşti, nu poţi performa la un nivel înalt. Tot timpul trebuie să venim cu ceva nou. Mi-am luat recent un disc şi un tăvălug Güttler pentru pregătirea terenului la culturile de toamnă iar acum nu ştiu cum să fac să cumpăr mai mult teren”, a recunoscut bihoreanul, care în momentul de faţă exploatează o suprafaţă de 350 hectare de cultura mare în perimetrul administrativ al comunei Toboliu, în Câmpia de Vest.

un articol de

LIVIU GORDEA

Vizualizat: 1166 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Emanuel Miclăuş, la vârsta de 14 ani, se bucură de cei doi berbeci şi cele 63 de oi de Brează de care are mare grijă.

”De la şapte ani mă ocup de animale, de agricultură, de tot. Toamna le ţinem aici la Haţeg, la fratele meu.Pe timp de iarnă, primăvara şi vara le avem acasă sau la munte. Nu e chiar aşa de greu. Dimineaţa mă trezesc, mă duc la şcoală, vin după-amiaza şi le fac curăţenie, le dau apă, merg cu ele pe câmp, apoi învăţ. Vreau să mă fac medic veterinar, să urmez Facultatea de Medicină”, ne-a mărturisit Emanuel Miclăuş.


Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer Deutz-Fahr 6125 C - ediţie specială în culori Hürlimann Climate FieldView - simplificarea procesului decizional din ferme
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?