Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

A ÎNCEPUT AGROMALIM 2019: CONCURSURI cu PREMII şi DEMONSTRAŢII cu UTILAJE pentru FERME!

Publicat: 13 septembrie 2019 - 12:22
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

A 30-A EDIŢIE A AGROMALIM, CEL MAI MARE TÂRG DE AGRICULTURĂ DIN VESTUL ŢĂRII, S-A DESCHIS JOI, 12 SEPTEMBRIE 2019, la EXPO ARAD. Iată programul celei de-a doua zile!

Peste 250 de expozanți îşi prezintă produsele şi serviciile la Agromalim 2019, pe o suprafaţă de 35.000 de metri pătraţi, din care 4.500 în interior.

DEMONSTRAŢII şi CONCURSURI PENTRU VIZITATORI

AGROMALIM continuă parteneriatul iniţiat în anul 2016 cu specialiştii din cadrul Pavilionului de Mecanizare „George Bungescu” de la USAMVB „Regele Mihai I al României” din Timişoara.
CONCURSUL DE ÎNDEMÂNARE CONDUCERE TRACTOR s-a bucurat de succes la ediţiile precedente, de aceea şi în acest an cei interesaţi sunt invitaţi să participe.

demo-agromalim-1_bConcurenţii se vor întrece în cadrul a TREI PROBE de condus tractorul şi lucrări cu încărcătorul telescopic. Maşinile cu care vor concura sunt un tractor McCormick, pus la dispoziţie de Vest Tract, un încărcător telescopic Kramer, de la firma Munax, şi un încărcător telescopic Schaffer, de la Farm Tech.

În prima de zi de concurs, s-au întrecut şase participanţi, printre care şi o tânără din Ungaria. Premiile au fost oferite de Agrocomerţ Holding, Claas România şi Mewi.

PROGRAM CONCURS

- Vineri, 13 septembrie, orele 13.00 - 15.00
- Sâmbătă, 14 septembrie: orele 13.00 - 15.00
- Duminică, 15 septembrie: orele 11.00 - 13.00

Vizitatorii care doresc să participe la concurs sunt aşteptaţi să se înscrie, în ZONA DEMO, unde se desfăşoară concursul şi demonstraţiile.

“Maestru de ceremonii” este Sorin Bungescu, de la USAVB Timişoara.

DEMONSTRAŢII CU ÎNCĂRCĂTOARE FRONTALE pentru manipularea furajelor şi alte activităţi în fermă

PROGRAM DEMONSTRAŢII
- Vineri, 13 septembrie, sâmbătă, 14 septembrie: orele 15 - 17
- Duminică, 15 septembrie: orele 13.00 - 15.00

Zilnic, vor avea loc DEMONSTRAŢII CU ROBOTUL „BANAT” - Echipa care se ocupă de dezvoltarea robotului a participat anul acesta la concursul „Field Robot Event” în Germania, concurs la care a ocupat un merituos loc IV la proba „Free Style”.

CONFERINŢE şi WORKSHOP-URI pe teme de interes pentru fermieri

VINERI, 13 SEPTEMBRIE

- Conferinţă FNGAL - GAL – urile, promotor al dezvoltării rurale

- Managementul sustenabil al bioresurselor în economia circulară - Dr. Teodor Vintilă, inginer biotehnolog, Şef de lucrări la USAMVB „Regele Mihai I al României” din Timişoara

- Cum influenţează noile schimbări climatice lucrările din agricultură şi utilizarea tehnicii agricole - Conf. dr. ing. Sorin Tiberiu Bungescu, Conf. dr. ing. Radu Ilea, Conf. dr. ing. Daniela Popa, USAMVB „Regele Mihai I al României” din Timişoara

- Sprijinirea agricultorilor români - Misiunea Permanentă a Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Maşini şi Instalaţii Destinate Agriculturii şi Industriei Alimentare - INMA Bucureşti - Dr. ing. Vlăduţ Nicolae - Valentin, Dr. ing. Caba Ioan Ladislau , Drd. ing. Laza Evelin - Anda - INMA Bucureşti - Sucursala Timişoara

- Procesul tehnologic de uscare a plantelor medicinale pe înţelesul tuturor - Dr. ing. Caba Ioan Ladislau, Drd. ing. Laza Evelin - Anda, INMA Bucureşti Sucursala Timişoara

- Studii şi cercetări referitoare la procesul tehnologic de extragere a uleiurilor volatile din plantele medicinale - Drd. ing. Laza Evelin - Anda, Dr. ing. Caba Ioan Ladislau - INMA Bucureşti - Sucursala Timişoara/România

Detalii despre AGROMALIM 2019 AICI: 250 de EXPOZANŢI la AGROMALIM 2019. Vezi PROGRAMUL PE ZILE!

Revista Ferma este partener media al AGROMALIM 2019. Vă aşteptăm la standurile noastre din Pavilionul A şi din cortul din zona de zootehnie. Detalii AICI: CONCURS. Căutăm oameni de copertă, la AGROMALIM!

demo-agromalim-2_b

demo-agromalim-3_b

Vizualizat: 757 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?