Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

22 de ani de Agromalim

Publicat: 08 septembrie 2011 - 16:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Marcând 22 de ediţii, târgul internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje Agromalim, se va desfăşura în perioada 8-11 septembrie în cadrul complexului Expo Arad Internaţional, ocupând întreaga suprafaţă interioară (3.100 mp) şi exterioară (25.000 mp) a acestuia

Click pe poza pentru galerie!

Acumularea unei bogate experienţe de către organizatori, parteneri, colaboratori şi expozanţi, precum şi eforturile depuse de aceştia au fost răsplătite de-a lungul timpului prin succesul de care s-a bucurat târgul Agromalim şi consacrarea acestuia ca eveniment de marcă în domeniu.


40% dintre expozanţi sunt la prima participare

Prin prezenţa celor 250 de expozanţi din România, Ungaria, Germania, Italia, Cehia, Marea Britanie şi Spania, evenimentul se adresează atât fermierilor care deţin exploataţii mari, cât şi micilor fermieri şi agenţilor economici din industria alimentară. Agromalim reprezintă, de asemenea, o bună oportunitate pentru stabilirea de noi contacte, informare asupra ultimelor noutăţi în domeniu, promovare, lansare de noi produse şi servicii, testarea pieţei, analiza concurenţei etc.

Un lucru îmbucurător este că aproximativ 40 la sută dintre firmele expozante sunt la prima participare la târgul Agromalim, acestea venind cu oferte de produse şi servicii noi.

Agromalim organizează şi anul acesta „Salonul produselor tradiţionale ecologice”, care s-a bucurat de un real succes la ediţiile anterioare.

 

Expoziţia Naţională de Animale , la a VII-a ediţie

Zilele de 10 şi 11 septembrie vor fi dedicate crescătorilor de animale, fiind organizate cu sprijinul asociaţiilor de crescători de animale - ASVAC Arad, Păstorul Crişana, Mioriţa Chişineu-Criş, AGCTR Arad, al ANARZ Bucureşti şi OARZ Arad.

În cadrul celei de-a VII-a ediţii a Expoziţiei Naţionale de Animale, care se va desfăşura pe toată perioada târgului, vor fi expuse taurine, ovine şi caprine ale membrilor asociaţiilor de crescători, vor avea loc întâlniri ale acestora, vor fi bonitate (sâmbătă) şi premiate (duminică) cele mai frumoase exemplare expuse, va fi decernat titlul de Miss Arad celui mai valoros exemplar de Bălţată românească şi se va alege Campioana la rasa Holstein Friză. Tot în cadrul expoziţiei de animale vor mai fi expuse cabaline şi animale de hobby.


Conferinţe, prezentări şi întâlniri de afaceri

Pe întreaga perioadă a târgului vor avea loc întâlniri de afaceri, prezentări şi conferinţe tematice.
Joi, 8 septembrie în cadrul proiectului „Energie fără frontiere - Facilitarea accesului întreprinderilor maghiare - române la energiile neconvenţionale şi inovaţia agrară” va avea loc un forum româno-maghiar la care vor participa oficialităţi, specialişti şi oameni de afaceri din cele două ţări.

Vineri, 9 septembrie se va desfăşura „Ziua Agricultorului”, în cadrul căreia vor avea loc întâlniri şi prezentări pe teme privind sprijinul acordat de instituţiile statului pentru agricultori, posibilităţi de accesare a fondurilor destinate fermierilor, finanţări şi programe de sprijin.

Camera Agricolă Arad împreună cu OARZ Arad, APIA Arad, OJPDRP Arad şi DADR Arad vor sta la dispoziţia celor interesaţi cu informaţii, atât în cadrul acestor prezentări, cât şi pe toată durata târgului, în standurile din cele două pavilioane.

Sâmbătă, 10 septembrie se va desfăşura „întâlnirea anuală a Asociaţiei Agricultorilor Maghiari din România”, la care vor participa şi alte asociaţii de producători şi crescători. Tot sâmbătă vor mai avea loc şi întâlniri ale membrilor Federaţiei Crescătorilor de Ovine din România cu cei din Ungaria şi ai Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România.


Premii şi surprize pentru vizitatori

Pe lângă oferta bogată de produse şi servicii vizitatorii vor avea parte de multe surprize, premii şi momente speciale. Cu sprijinul revistei Ferma va fi organizată o tombolă cu premii oferite de firmele expozante. Tot pentru vizitatori se asigură transport gratuit în oraş, accesul acestora la târg realizându-se fie contra cost, pe baza biletului de intrare, fie gratuit, pe baza invitaţiilor primite de la organizatori sau expozanţi.

Detalii la tel.: 0257 216520, 0730 188291, email: expo3@ccia-arad.ro

 

AGROMALIM, UN EVENIMENT UNIC

„Expo Arad Internaţional, cu sprijinul partenerilor în organizarea şi promovarea târgului şi, nu în ultimul rând, al asociaţiilor de fermieri şi al firmelor expozante, doresc să realizeze un eveniment unic, care să ofere expozanţilor şi vizitatorilor posibilitatea de a stabili contacte, de a se informa despre noile tehnologii din domeniul agriculturii, de a afla noutăţi legate de finanţările acordate de statul român şi de Uniunea Europeană.

De asemenea dorim ca vizitatorii să petreacă câteva ore plăcute în târg, să se bucure de animalele care vor fi expuse şi să plece mai optimişti în ceea ce priveşte viitorul agricultorului român”, afirmă Cimi Enache, manager de proiect al târgului Agromalim.

Vizualizat: 686 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării #danubedelta #delfini #sulina

Video: Calin Ene

Revista Ferma și o echipă de pasionați de turism prietenos cu mediul îți aduc zilnic delta la tine acasă și te invită, totodată, acasă în Sulina Fabuloasă, într-un inedit Drum De Deltă, un proiect de vacanță cum nu se poate mai necesar după o perioadă lungă care ne-a pus la grea încercare pe toți.

Citeste despre proiect aici: https://www.revista-ferma.ro/proiecte-ferma/drum-de-delta-vezi-si-evadezi

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?