Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

VINURILE de Cotnari, PROTEJATE în China

Publicat: 12 iulie 2017 - 10:58
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

200 DE INDICAŢII GEOGRAFICE PROTEJATE. Uniunea Europeană şi China au convenit, la începutul lunii iunie a.c., cu privire la publicarea oficială a unei liste de două sute de indicaţii geografice din Europa şi din China - o sută de fiecare parte - care vor fi avute în vedere pentru protecţie în temeiul unui acord bilateral care urmează să fie încheiat în acest an.

Foto-2-Cotnari_b

Această publicare deschide procesul pentru protejarea produselor incluse în listă împotriva imitaţiilor şi a fraudelor şi se preconizează că va duce la beneficii reciproce în domeniul comerţului şi la sporirea gradului de informare a consumatorilor şi a cererii de produse de înaltă calitate de ambele părţi. (…)

Din România, apare un singur nume pe lista produselor ce urmează a fi protejate pe piaţa chineză, respectiv Cotnari, cu vinurile sale. Italia (26) şi Franţa (25) sunt ţările cu cele mai multe produse incluse în această listă.

Pe larg despre produsele propuse pentru noul acord în revista Ferma, ediţia 1-31 iulie 2017!

Vizualizat: 717 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?