Kwizda
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

VINURILE de Cotnari, PROTEJATE în China

Publicat: 12 iulie 2017 - 10:58
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

200 DE INDICAŢII GEOGRAFICE PROTEJATE. Uniunea Europeană şi China au convenit, la începutul lunii iunie a.c., cu privire la publicarea oficială a unei liste de două sute de indicaţii geografice din Europa şi din China - o sută de fiecare parte - care vor fi avute în vedere pentru protecţie în temeiul unui acord bilateral care urmează să fie încheiat în acest an.

Foto-2-Cotnari_b

Această publicare deschide procesul pentru protejarea produselor incluse în listă împotriva imitaţiilor şi a fraudelor şi se preconizează că va duce la beneficii reciproce în domeniul comerţului şi la sporirea gradului de informare a consumatorilor şi a cererii de produse de înaltă calitate de ambele părţi. (…)

Din România, apare un singur nume pe lista produselor ce urmează a fi protejate pe piaţa chineză, respectiv Cotnari, cu vinurile sale. Italia (26) şi Franţa (25) sunt ţările cu cele mai multe produse incluse în această listă.

Pe larg despre produsele propuse pentru noul acord în revista Ferma, ediţia 1-31 iulie 2017!

Vizualizat: 327 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Soluţii Monosem, Galucho şi Gregoire Besson de la Cons DDA

Soluţii Monosem, Galucho şi Gregoire Besson de la Cons DDA

Cons DDA a prezentat la Agriplanta 2017 două noutăţi pentru piaţa românească: o semănătoare de precizie Monosem hibrid pentru rapiţă şi utilajele Galucho pentru prelucrarea solului. Toate acestea au fost apreciate de către fermierii prezenţi. Utilajul care a stârnit cele mai multe „valuri” a fost semănătoarea Monosem NG plus4 purtată, modificată pentru rapiţă, în condiţiile în care cultivatorii de rapiţă se confruntă cu stabilirea spaţiului critic pentru rapiţă. Utilajele Galucho pentru prelucrarea solului, precum şi discurile grele Gregoire Besson sunt de asemenea apreciate de către fermieri.
Interviu cu Dan Goldiş, administrator Cons DDA.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Rapiţa, cultura anului în Arad! Daniela Herţeg continuă tradiţia familiei
Cultura anului 2017

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2017?