Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Vantage este dealer exclusiv Muller Electronics în România

Publicat: 28 septembrie 2018 - 12:03
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Compania germană Muller Electronics a luat decizia să ofere drepturile exclusive de distribuţie şi service pentru produsele ei pe teritoriul României companiei Vantage - o firmă dedicată agriculturii de precizie. Astfel clienţii vor beneficia de un suport mult mai rapid, pentru toate nevoile pe care le au în legătură cu produsele Muller Electronics.

Müller-Elektronik este o companie cu peste 375 angajaţi, iar sectorul principal de activitate constă în fabricarea pieselor de schimb şi a soluţiilor OEM pentru vehiculele folosite în activităţile agricole. Este o companie pionier în agricultura de precizie, fiind cunoscută mai mult pentru dezvoltarea, producţia şi vânzarea de Electronic Control Units (ECUs).
Întrucât de-a lungul anilor numeroşi producători s-au confruntat cu multe dificultăţi la instalarea şi montarea ecranelor multiple în fiecare cabină şi la transferul acestora între tractoare, compania Müller-Elektronik împreună cu alţi producători din domeniu propun o soluţie. Inovaţia constă în crearea ISOBUS ca fiind standardul universal pentru comunicarea în sistem electronic, între implemente, tractoare şi sistemele de management din ferme.

Vantage este dealer exclusiv Muller Electronics în România_b

Trimble şi Muller Electronics, o fuziune în beneficiul fermierilor
Acum, Muller Electronics anunţă că echipa Vantage va fi noul suport pentru clienţii existenţi şi pentru toţi utilizatorii produselor Muller pe teritoriul României, oferind un service complet, precum şi consultanţă cu privire la practicarea agriculturii de precizie. Echipa Vantage are deja în România o experienţă foarte mare în susţinerea fermierilor pentru practicarea agriculturii de precizie, fiind distribuitorul autorizat şi al companiei americane Trimble - lider mondial în soluţiile GPS. Acum Vantage România va ajuta şi clienţii Muller Electronics să găseacă soluţiile optime pentru a obţine rezultate maxime în fermele lor.
Anul trecut, Muller Electronics a anunţat fuziunea cu liderul mondial pentru tehnologii GPS - compania americană Trimble. Prin combinarea soluţiilor tehnologice propuse de Trimble cu ceea ce oferă compania Müller, practic se va permite dezvoltarea unor soluţii noi şi interesante pentru agricultorii din întreaga lume, care se confruntă destul de des cu problema integrării unor produse software şi hardware cu diferite mărci de utilaje agricole.
Echipa Vantage a adus treptat conceptul de agricultură de precizie în fermele românilor, fiind singura companie de pe piaţă care oferă un ciclu complet de servicii şi produse destinate practicării agriculturii de precizie, precum şi suport tehnic şi consultanţă. Compania Vantage a venit la momentul potrivit în ajutorul fermierilor români cu soluţii complete de gestionare a fermei şi a reuşit să schimbe percepţia agricultorilor asupra modului de practicare a agriculturii.

Text şi foto: Vantage România

Un articol publicat în revista Ferma nr. 15/220 (ediţia 1-14 septembrie 2019)

Vizualizat: 99 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!