Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

SUTE de VINURI, ARTĂ şi ARHITECTURA CRAMEI, la Salonul VINTEST - VIN DE CRĂCIUN 2017!

Publicat: 09 noiembrie 2017 - 09:14
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

IUBESC VINUL ROMÂNESC! Sute de sortimente deosebite de vin, de spumante și frizante, de distilate în sticle mai mult sau mai puţin clasice, cu etichete semnate de pictori şi graficieni consacraţi vor fi expuse şi, bineînţeles, degustate, la a VII-a ediţie a Salonului VINTEST - VIN DE CRĂCIUN, anunţă organizatorii evenimentului.

Salonul VINTEST - VIN DE CRĂCIUN se desfăşoară sub conceptul „Vinul - Arta şi design-ul sticlei și al etichetei, arhitectura cramei”, în perioada 15-17 decembrie 2017, la Sala Expoziţională a Universităţii de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, strada Academiei nr. 18-20, sector 1.

IUBESC-VINUL-ROMANESC_bManifestarea va fi armonios întregită de Expoziţia de imagine fotografică a arhitecturii clasice sau futuriste a fiecărei crame participante și de un pre-eveniment „Drumul vinului și arhitectura ca brand în turismul viticol”.

Pe parcursul celor trei zile, nouă producători de vin, spumante, frizante, distilate vor fi selecţionaţi pentru a participa la concursuri - sondaj cu publicul vizitator, conform tematicilor stabilite:
1. Impactul sticlei și al etichetei în achiziţionarea vinului;
2. Rolul imaginilor fotografice cu arhitectura cramelor, restaurantelor, pensiunilor în decizia de a accesa turismul viticol;
3. Răspunsul prompt al pubicului vizitator la relaţia Vechi vs. Nou.

Cei dornici să deguste și să cumpere măcar o sticlă sau două de vin pentru Sfânta Masă de Crăciun sunt asteptaţi în perioada 15-17 decembrie 2017, între orele 10.00 şi 18.00 la Salonul VINTEST - VIN DE CRĂCIUN.

Un bilet de intrare costă doar 20 lei, pentru care fiecare vizitator primește câte un pahar de vin suvenir pentru multiple degustări în cadrul Salonului.

„În Campania IUBESC VINUL ROMÂNESC din acest an venim cu conceptul Vinul - Arta şi Design-ul sticlei şi etichetei, arhitectura cramei, ce reuneşte producători importanţi care vor prezenta peste 200 de sortimente de vin, de spumante sau frizante şi distilate, acompaniate de sugestive imagini ale cramelor, restaurantelor, pensiunilor.

În urmă cu 27 de ani, multe din cramele şi clădirile în care se producea vinul arătau extrem de simplu, chiar auster, unele, dar între timp a intervenit dorinţa de nou, de schimbare, realizându-se adevărate construcţii avangardiste, dar nu numai!- în care vinul de excepţie şi arhitectura ambientă oferă un spectacol sui generis pe măsură. Astăzi, producătorii sunt pregătiţi nu numai pentru piaţa naţională, ci şi pentru cea internaţională, ceea ce, implicit, va duce la dinamizarea turismului viticol şi la educarea consumatorului, de care noi ne ocupăm de mai bine de 14 ani, atât în ediţiile de la Timişoara, cât şi prin cele de la Bucureşti”, afirmă Lucia Pîrvu, director VINVEST, organizatorul evenimentului.

NAPPA-VALLEY_bPODGORIILE DIN NAPA VALLEY, A DOUA ATRACŢIE TURISTICĂ DIN CALIFORNIA, DUPĂ DISNEYLAND!

„Este bine să reamintim câteva crame de referinţă din diverse ţări cu recunoscute tradiţii vitivinicole: în Franţa, Château Cheval Blanc din Saint Emilion, Arhitectura Christian de Portzamparc; în Spania, Bodega Marques de Riscal din Elciego, Arhitectra Gehry Partners; în Italia, Cantina Rotari din Trento, Arhitectura Alberto Ceccheto; în Portugalia, Adega Maior, din Campo Maior, arhitectura Alvaro Siza; în SUA, California Napa Valley, Opus One, realizată prin colaborarea dintre Robert Mondavi şi baronul Philippe de Rothschild. De reţinut că a doua atracţie turistică în SUA, California, după Disneyland, sunt Podgoriile din Napa Valley, mai spune Lucia Pîrvu.

Salonul IUBESC VINUL ROMÂNESC este un eveniment de vârf, la care concură superlativ, ca de obicei, peste 100 de parteneri și colaboratori de elită, mai spun organizatorii evenimentului.

(Foto: visitnapavalley.com)

Vizualizat: 728 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?