Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Summit Agro - Plusvaloare din 'Ţara Soarelui Răsare'

Publicat: 09 februarie 2020 - 10:29
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Summit Agro România a sărbătorit la Poiana Braşov, în cadrul unui eveniment special, aşa cum obişnuieşte de foarte mulţi ani, alături de partenerii săi încheierea unui an de succes şi a dat startul unui nou an, pentru care a pregătit soluţii tehnologice personalizate, adaptate să facă faţă actualelor provocări din agricultură.

echipa-Summit-Agro-Romania-2020_bCu această ocazie, au fost lansate produse noi, inovatoare, în pas cu tendinţele momentului, dar şi cu noile restricţii în ceea ce priveşte utilizarea produselor de protecţia plantelor. Astfel, constatăm o consolidare a segmentului de produse bio, cu aplicabilitate atât în agricultura convenţională, cât şi cea ecologică. Direcţie care defineşte practic viziunea pe termen lung a companiei în ceea ce priveşte calitatea produselor şi a serviciilor.

"În 2020, Anul Sănătăţii Plantelor, ne propunem să fim şi mai aproape de partenerii noştri, să îi servim mai bine şi îi asigurăm că vom aduce colaborării noastre plusvaloare din Ţara Soarelui Răsare", e promisiunea făcută de către Patricia Maria Ştirbu, preşedintele Summit Agro România. La rândul său, Tomoaki Tetsu, preşedinte şi CEO al Sumi Agro Europe, s-a declarat mândru de performanţele echipei sale, care "a reuşit să facă faţă cu brio tuturor provocărilor, chiar şi într-un an plin de încercări pentru agricultură cum a fost 2019".

Noutăţile sezonului

În cadrul evenimentului, compania a prezentat două produse ce vin în sprijinul fermierilor, cu atuuri din punct de vedere al substanţelor active sau combinaţiei de substanţe active utilizate, punând totodată accentul pe gama Bio - Seipro („sei” vine de la seicho, care în limba japonează înseamnă creştere, iar „pro” indică faptul că este vorba de un produs pentru profesionişti), ce înglobează acum 5 produse.

patricia-maria-stirbu_bCele două produse prezentate ca reprezentând o soluţie cheie pentru fermieri sunt Lieto şi Click Pro. Lieto este un fungicid pentru combaterea manei din culturile de cartof, tomate şi viţă-de-vie ce are şi acţiune preventivă şi curativă. Este rezistent la spălare, are acţiune multi-site şi este absorbit rapid în plantă, cu o distribuţie uniformă. Totodată este sigur pentru mediu şi utilizator, având o sinergie excelentă cu substanţele care acţionează împotriva germinaţiei sporilor.

Pe de altă parte, Click Pro este un erbicid selectiv - pentru cultura porumbului, considerat a fi o soluţie excelentă împotriva buruienilor dicotiledonate, dar cu efect şi asupra unor monocotiledonate. Este un produs cu flexibilitate în aplicare, cu acţiune de lungă durată ce acţionează rapid, rezultatele fiind vizibile în doar câteva zile de la aplicare.

Biostimulatori de top

În ceea ce priveşte gama Seipro, aceasta conţine biostimulatori de top Shigeki - pentru susţinerea plantelor înaintea perioadelor de stres, Kaishi - pentru trecerea peste stresul deja cauzat acestora, Kinactiv fruit - care sporeşte calităţile fructelor şi Kinactiv root - biostimulator pentru înrădăcinare. De asemenea, gama conţine şi un insecticid biologic - NoFly WP, pentru utilizare atât în spaţii închise, cât şi deschise. Acesta are ca substanţă activă o concentraţie mare de blastospori vii ai ciupercii parazite "Paecilomyces (Isaria) fumosoroseus" tulpina FE 9901 şi alte ingrediente inerte de natură organică.

_bÎn acest an, produsele au fost prezentate participanţilor la eveniment de către echipa de specialişti Summit Agro România, susţinuţi de reprezentanţi de seama ai institutelor de cercetare de pe întreg cuprinsul ţării.

Produse apreciate de fermierii români

Summit Agro România s-a înfiinţat în anul 1997 şi face parte din compania Sumitomo Corporation, cu sediul central în Japonia. Printre mărcile cele mai cunoscute comercializate în România de Summit Agro amintim: insecticidele Mospilan 20 SG şi Wizard, fungicidele Cyflamid 5 EW, Topsin 70 WDG, erbicidele Nisshin, Targa Super şi fertilizanţii Fertigofol Ultra, Sulfomax şi BrasiPro. Totodată menţionam şi Trika Expert, un produs ce încorporează în aceeaşi granulă substanţa activă - Lambda-Cihalotrin (4g/kg), dar şi fertilizant organomineral cu efect starter (fosfor 35% şi azot 7%), oferind astfel protecţie şi energie radiculară.

Vizualizat: 1919 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?