Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

SOMMET DE L’ELEVAGE vă aşteaptă

Publicat: 03 iulie 2019 - 11:42
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Întâlnirea crescătorilor de animale în centrul Franţei la SOMMET DE L’ELEVAGE reprezintă unul dintre cele mai mari târguri profesionale mondiale specializate în producţiile animaliere.

 

Alături de cele peste două mii de animale care vor fi expuse, în perioada 2-4 octombrie 2019, la Clermont-Ferrand (Franţa) veţi găsi peste 1500 de expozanţi care prezintă produse şi soluţii pentru nutriţie, genetică, igienă şi sănătate animală, instalaţii de muls şi echipamente pentru prelucrarea laptelui, servicii şi utilaje pentru creşterea animalelor, grajduri, sisteme de producerea energiei din surse regenerabile şi maşini agricole.

Sommet_b

La SOMMET DE L’ELEVAGE veţi vedea peste două mii de animale cu nivel genetic deosebit, dintre care 1300 de bovine din 22 rase de lapte şi de carne, 400 ovine din 26 de rase şi 300 ecvine din 16 rase.

Vizitele în ferme - atracţia evenimentului
Prin deplasările în ferme veţi descoperi rasele de bovine, ovine şi de caprine specifice regiunii Clermont-Ferrand direct la ele acasă, în fermele lor de origine. Ghizi şi gazde vă vor fi chiar crescătorii, care vă pot ajuta să descoperiţi metodele lor de creştere şi de selecţie genetică.
De asemenea, în cele 35 de deplasări programate, vor mai fi vizitate abatoare, fabrici pentru producerea brânzei, centre pentru exportul bovinelor şi institute de cercetare de profil. Zilnic, vor fi disponibile autobuze pentru aceste vizite, cu plecare şi întoarcere la Parcul Expoziţional.
Vizitatorii internaţionali vor beneficia de intrare gratuită, primire personalizată, interpreţi, vizite ghidate ale salonului, săli pentru întâlniri, acces la internet şi altele. Clubul Internaţional de Afaceri este la dispoziţia dumneavoastră pentru o relaţionare eficientă cu contactele dvs. prezente la târg.
Programul complet al vizitelor în ferme şi modalitatea de înscriere le aflaţi direct pe site-ul: www.sommet-elevage.fr


RECOMANDĂRI DIN PROGRAM:
- Vizite în ferme zootehnice, pe parcursul întregii zile de 1 octombrie: vor fi organizate patru "circuite" care vor viza bovinele de carne, bovinele de lapte, ovinele şi unul pentru rasa Blonde d’Aquitaine.
- Seara Internaţională a Zootehniei, cu prezentarea raselor franţuzeşti: 2 octombrie, ora 19.00, ringul Zénith;
- Concursul naţional al rasei Blonde d’Aquitaine (patru sute de animale);
- Concursul naţional al rasei Montbéliarde (o sută de animale);
- Concursuri ale raselor: Limousine, Charolaise, Salers, Aubrac, Holstein, Brună, Simmental, Ile-de-France, Texel, BMC, Percheron şi altele.


CĂLĂTORIŢI CU AGENŢIA DE VOIAJ AGRILYS
Specializată în efectuarea de tururi agricole în Franţa şi în străinătate, Agrilys a fost desemnată partener al acestui târg pentru organizarea de vizite, cazare şi transport al vizitatorilor internaţionali.
Informaţii: sommet@agrilys.fr; www.agrilys-incoming.com / www.agrilys.fr.


Articol publicat în revista Ferma nr. 12/239 (ediţia 1-31 iulie 2019)

 

Vizualizat: 154 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?