Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

SOMMET DE L’ELEVAGE vă aşteaptă

Publicat: 03 iulie 2019 - 11:42
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Întâlnirea crescătorilor de animale în centrul Franţei la SOMMET DE L’ELEVAGE reprezintă unul dintre cele mai mari târguri profesionale mondiale specializate în producţiile animaliere.

 

Alături de cele peste două mii de animale care vor fi expuse, în perioada 2-4 octombrie 2019, la Clermont-Ferrand (Franţa) veţi găsi peste 1500 de expozanţi care prezintă produse şi soluţii pentru nutriţie, genetică, igienă şi sănătate animală, instalaţii de muls şi echipamente pentru prelucrarea laptelui, servicii şi utilaje pentru creşterea animalelor, grajduri, sisteme de producerea energiei din surse regenerabile şi maşini agricole.

Sommet_b

La SOMMET DE L’ELEVAGE veţi vedea peste două mii de animale cu nivel genetic deosebit, dintre care 1300 de bovine din 22 rase de lapte şi de carne, 400 ovine din 26 de rase şi 300 ecvine din 16 rase.

Vizitele în ferme - atracţia evenimentului
Prin deplasările în ferme veţi descoperi rasele de bovine, ovine şi de caprine specifice regiunii Clermont-Ferrand direct la ele acasă, în fermele lor de origine. Ghizi şi gazde vă vor fi chiar crescătorii, care vă pot ajuta să descoperiţi metodele lor de creştere şi de selecţie genetică.
De asemenea, în cele 35 de deplasări programate, vor mai fi vizitate abatoare, fabrici pentru producerea brânzei, centre pentru exportul bovinelor şi institute de cercetare de profil. Zilnic, vor fi disponibile autobuze pentru aceste vizite, cu plecare şi întoarcere la Parcul Expoziţional.
Vizitatorii internaţionali vor beneficia de intrare gratuită, primire personalizată, interpreţi, vizite ghidate ale salonului, săli pentru întâlniri, acces la internet şi altele. Clubul Internaţional de Afaceri este la dispoziţia dumneavoastră pentru o relaţionare eficientă cu contactele dvs. prezente la târg.
Programul complet al vizitelor în ferme şi modalitatea de înscriere le aflaţi direct pe site-ul: www.sommet-elevage.fr


RECOMANDĂRI DIN PROGRAM:
- Vizite în ferme zootehnice, pe parcursul întregii zile de 1 octombrie: vor fi organizate patru "circuite" care vor viza bovinele de carne, bovinele de lapte, ovinele şi unul pentru rasa Blonde d’Aquitaine.
- Seara Internaţională a Zootehniei, cu prezentarea raselor franţuzeşti: 2 octombrie, ora 19.00, ringul Zénith;
- Concursul naţional al rasei Blonde d’Aquitaine (patru sute de animale);
- Concursul naţional al rasei Montbéliarde (o sută de animale);
- Concursuri ale raselor: Limousine, Charolaise, Salers, Aubrac, Holstein, Brună, Simmental, Ile-de-France, Texel, BMC, Percheron şi altele.


CĂLĂTORIŢI CU AGENŢIA DE VOIAJ AGRILYS
Specializată în efectuarea de tururi agricole în Franţa şi în străinătate, Agrilys a fost desemnată partener al acestui târg pentru organizarea de vizite, cazare şi transport al vizitatorilor internaţionali.
Informaţii: sommet@agrilys.fr; www.agrilys-incoming.com / www.agrilys.fr.


Articol publicat în revista Ferma nr. 12/239 (ediţia 1-31 iulie 2019)

 

Vizualizat: 135 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?