Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Simpozion la Timişoara - Tehnologii moderne în acvacultură

Publicat: 24 februarie 2009 - 17:18
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Societăţile Sterlet, Precise Invest şi AACL-Bioflux vă invită să participaţi în zilele de 28 şi 29 aprilie a.c. la Timişoara, la cea de-a doua ediţie a Simpozionului internaţional de comunicări ştiinţifice în acvacultură şi Workshopul: ACVAPEDIA 2009.

Click pe poza pentru galerie!

Manifestarea este organizată sub egida Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi a U.S.A.M.V.B. Timişoara - Facultatea de Zootehnie şi Biotehnologii, specializarea Piscicultură. Lucrările se vor desfăşura în amfiteatrul Facultăţii de Zootehnie şi Biotehnologii, iar lucrările prezentate vor fi publicate în revista de profil AACL-Bioflux.

Secţiunile simpozionului: Ihtiologie şi ecologie acvatică; Biotehnologii acvatice; Patologie şi sanitaţie în acvacultură; Piscicultură; Acvacultura specială şi ornamentală; Sisteme moderne în acvacultură; Acva-marketing şi legislaţie piscicolă; Pescuit industrial şi sportiv.

Participanţii vor completa on-line talonul de participare, până la data de 15 aprilie 2009, accesând www.sterlet.ro/formular.php


Important pentru fermieri

În cele două zile ale „ACVAPEDIA 2009”, după susţinerea comunicărilor, se va desfăşura şi latura practică a evenimentului, adică un workshop în cadrul căreia se vor prezenta şi dezbate diverse tehnologii - moderne şi neconvenţionale - în acvacultură. Workshop-ul va fi coordonat de Sterlet SRL şi Precise Invest SRL, două firme de consultanţă din domeniul acvaculturii.

De asemenea, în 29 aprilie se va vizita şi ferma de creştere a sturionilor în sistem recirculant, de lângă Timişoara. Programul ACVAPEDIA 2009 se va încheia cu o demonstraţie gastronomică pescărească.


Contact

Informaţii suplimentare puteţi obţine la: telefon 0745 454 938 şi 0788 679 907, fax 0356 814 676, e-mail: aqua@sterlet.ro, web: www.acvapedia.ro

Vizualizat: 1298 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?