Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Mesaje oficialităţi către Ferma

Publicat: 28 februarie 2009 - 00:30
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Mulţumim tuturor celor care au transmis, la cel mai înalt nivel, mesajul nostru de profesionalizare şi rentabilizare a agriculturii, au recunoscut şi au respectat misiunea noastră de a informa agricultura, contribuind la înfăptuirea şi propagarea informaţiei

Click pe poza pentru galerie!

Acad.Prof.dr. Cristian Hera, Preşedintele Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice “Gheorghe Ionescu-Şişeşti”

Felicitări colectivului redacţional şi colaboratorilor revistei Ferma. Remarcabilă este probitatea profesională a revistei, ceea ce îi dă o nuanţă de prestigiu. Este de apreciat faptul că revista tratează problemele majore ale agriculturii, probleme actuale, dar mai ales de perspectivă. Urez colectivului redacţional, care-şi face datoria cu prisosinţă, multă sănătate şi putere de muncă!


Prof.dr. Alexandru Moisuc, rector al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului - Timişoara

Revista Ferma înseamnă o mare reuşită. Am observat că publicaţia este căutată în toată ţara, ori aceasta se întâmplă pentru că oferă foarte multe informaţii pe care producătorul agricol le caută şi de care are nevoie. Ferma este revista care militează pentru agricultură, pentru binele agricultorului şi pentru îmbogăţirea satului românesc.


Prof.dr. Paul Pârşan, Decan al Facultăţii de Agricultură Timişoara, Director executiv DADR Timiş

Revista Ferma a intrat în peisajul presei agricole din zona de vest şi, apoi, din România, ca o realizare de excepţie. Practic, colectivul care a înfiinţat această revistă şi care o duce mai departe este apropiat producătorilor agricoli şi un foarte bun cunoscător al realităţilor agricole din România. De aici, şi pertinenţa cu care tratează problemele.


Prof.dr. Valeriu Tabără, preşedintele Comisiei pentru agricultură a Camerei Deputaţilor

Revista Ferma face parte din grupul acelor publicaţii de specialitate care îmbină informaţia cu profesionalismul, problemele de strategie cu cele de actualitate, toate în favoarea agriculturii româneşti. Apreciez colectivul ştiinţific şi redacţional al revistei, care-şi face din plin meseria. Urez revistei Ferma viaţă lungă, nu pentru 10, 20 sau 100 de ani, ci pentru 200 de ani de-acum înainte.


Prof.dr. Nicolae Păcală, Decan al Facultăţii de Zootehnie şi Biotehnologii Timişoara

Dorim revistei Ferma cât mai multe apariţii, aşa cum ne-a obişnuit în ultimii 10 ani. Parteneriatul cu revista Ferma a asigurat cadrelor didactice de la facultatea noastră practicarea extensiei universitare, prin care să disemineze rezultatele cercetărilor şi a informaţiilor ştiinţifice în fermele zootehnice. Impactul major pe care îl are în rândul cititorilor ne îndreptăţeşte să felicităm colectivul redacţional.

Fiind un moment aniversar, putem lansa şi un slogan: „Cititorii revistei Ferma sunt mai informaţi decât ... ceilalţi”.


Dr.ing. Gheorghe Dan Neaţă, director general Agenţia Naţională pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie

Revista Ferma este pentru mine o sursă de inspiraţie permanentă, ceea ce înseamnă că este o revistă care trăieşte, iar aceasta, nu prin simplul fapt că există, ci este vie prin şi pentru cei care o citesc. Urez revistei şi colectivului de zece mii de ori câte zece ani.


Dorel Secară, preşedintele Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România

Pentru noi, cei care lucrăm în agricultură, revista Ferma este un adevărat prieten, care vine lună de lună cu informaţii de specialitate legate de tehnologii şi de legislaţie, extrem de folositoare pentru activitatea noastră şi cred că nu greşesc dacă spun că este printre cele mai bune, dacă nu chiar cea mai bună revistă de specialitate din ţară. Doresc revistei mult succes, în sprijinul agriculturii româneşti.


Cimi Enache, director de program Agromalim - Expo Arad Internaţional

Câţiva oameni şi-au pus în cap acum 10 ani să facă ceva pentru cei care iubesc animalele şi plantele, pentru cei care fac agricultură... Nu cred că au intuit la acel moment cât de departe va ajunge revista Ferma peste 10 ani. Nu-îmi rămâne decât să-îi felicit pentru ceea ce au realizat, să le mulţumesc pentru excelenta colaborare pe care o avem şi să le urez succes pe viitor.


Corina Mareş, Intermarketing & Consulting, manager proiect Agraria Cluj-Napoca

Revista Ferma a împlinit 10 ani... Am crescut, practic, împreună, dacă ne gândim că târgul Agraria împlineşte 15 ani. Aveţi mereu idei bune şi le puneţi în practică, promovaţi, informaţi, aveţi iniţiativă şi sprijiniţi iniţiativele din sectorul agriculturii, împărtăşiţi din experienţa voastră celor care vor să înveţe, şi putem continua...

Vă mulţumesc că existaţi şi că aţi fost alături de echipa Agraria în toţi aceşti ani. Vă doresc “La Mulţi Ani!” şi mult succes în munca deloc uşoară prin care ne arătaţi, de la un număr la altul al revistei, că DA, se poate!

Vizualizat: 727 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?