Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

INTERVITIS Interfructa – TÂRGUL HORTICULTORILOR din lumea-ntreagă

Publicat: 30 mai 2017 - 10:20
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

EXPOZIŢIE HORTICOLĂ PE 50.000 MP. Succesul Expoziţiei „Intervitis Interfructa Hortitechnica” de anul trecut i-a determinat pe specialiştii şi producătorii din domeniul horticulturii să se gândească deja la următoarea ediţie (anul viitor) a celui mai mare eveniment de profil din Europa, desfăşurat din doi în doi ani la Centrul Expoziţional din Stuttgart - Germania.

Intervitis Interfructa Hortitechnica, pe o suprafaţă de expunere de 50.000 mp, prezintă întregul proces tehnologic, de la cultivare, procesare şi până la comercializarea şi marketingul produsului finit.

Intervitis-2017-2_b

25.437 de vizitatori din 57 de ţări
La ultima ediţie, din perioada 27-30 noiembrie 2016, au participat 25.437 de vizitatori din 57 de ţări. Acest târg tradiţional de la Stuttgart a avut, la ultimele ediţii, un concept extins: faţă de tehnologiile pentru producţia de vin şi suc, evenimentul a prezentat şi inovaţii pentru anumite culturi speciale. Halele au fost pline-ochi cu standuri ale marilor firme din domeniu. (...)

Intervitis-2017_b

"Cifrele arată că extinderea conceptului a fost un succes", declara Ulrich Kromer von Baerle, preşedintele Centrului Expoziţional din Stuttgart. "Intervitis Interfructa Hortitechnica a fost un eveniment de succes. Aşteptările au fost clar depăşite. Subiectele târgului din acest an: globalizarea, schimbările climatice şi digitalizarea, care influenţează piaţa în prezent, au fost de interes", a declarat Dr. Rudolf Nickenig, Secretarul general al Asociaţiei Viticultorilor Germani (DWV), la deschiderea târgului.

Pe larg despre marea expoziţie horticolă, în revista Ferma, ediţia 15-31 mai 2017!

Vizualizat: 747 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?