Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Întâlniri bilaterale internaţionale la AGROMALIM - 8 septembrie 2017

Publicat: 17 august 2017 - 12:35
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Centrul EXPO Arad va găzdui evenimentul de brokeraj internaţional organizat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest sub egida Enterprise Europe Network.

Dedicat industriei agro-alimentare, acesta va avea loc în data de 8 septembrie 2017, între orele 10.30 - 13.00, în cadrul târgului AGROMALIM 2017 organizat de Camera de Comerţ. Industrie şi Agricultură la Expo Arad în perioada 7-10 septembrie 2017.

Obiectivul acestei sesiuni de Business-to-Business este de a sprijini companiile româneşti să acceseze noi pieţe internaţionale şi să îşi crească reţeaua de parteneri strategici transnaţionali..

Participarea la eveniment presupune înregistrarea pe platforma de brokeraj dedicată evenimentului, accesând link-ul: https://agromalim.b2match.io/ (butonul ”Register Now” din partea dreaptă în antetul paginii).
Pasul următor constă în completarea unui profil al firmei care conţine o descriere, precum şi informaţii referitoare la cererea şi/sau oferta Dumneavoastră. Înregistrarea este deschisă până la data de 7 septembrie 2017, iar programarea de întâlniri se face în perioada 17 august - 7 septembrie 2017.

Sesiunea de brokeraj este dedicată tuturor actorilor din industria agro-alimentară: producători de produse agro-alimentare, de utilaje sau de ambalaje, distribuitori, cercetători, etc.
Organizatorii intenţionează să atragă participanţi din Ungaria, Serbia, Austria, Bulgaria, Germania, Slovacia, dar şi alte ţări.

Participarea la evenimentul de brokeraj este gratuită.

Mai mult, participanţii cu cel puţin o întâlnire bilaterala validă la sesiunea de brokeraj vor avea acces gratuit la Târgul AGROMALIM pe toata durata desfăşurării (7-10 septembrie) pe baza agendei personalizate pe care o vor primi pe e-mail în prealabil.

Pentru orice informaţii suplimentare precum şi ajutor la înregistrare va rugam sa contactaţi persoana de contact din cadrul ADR Vest: Karla Haţegan - karla.hategan@adrvest.ro, +4 0256 491 923.

Pentru informaţii legate de Expoziţie, persoana de contact din partea CCI Arad: Cimi Enache - +4 0730 188 291, cimi.enache@ccia-arad.ro.

DESPRE ORGANIZATORI:
Începând cu 1 ianuarie 2015 Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) este partener al Enterprise Europe Network - reţea europeană prezentă în peste 60 de ţări, care are ca scop sprijinirea întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM-uri) în dezvoltarea potenţialului inovativ şi de afaceri pentru creşterea competitivităţii şi dezvoltare inteligentă şi durabilă.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad reprezintă interesele a peste 58.000 de societăţi economice din judeţul Arad. Una dintre priorităţile CCI Arad constă în organizarea de târguri şi expoziţii de anvergura naţională şi internaţională, venind astfel în sprijinul mediului de afaceri în numeroase domenii. În aproape 20 ani de activitate, departamentul EXPO Arad a organizat anual zeci de târguri şi expoziţii şi sute de evenimente private, reuşind să îşi consolideze permanent poziţia şi recunoaşterea.

DESPRE BROKERAJ:
Evenimentul de brokeraj constă în organizarea de întâlniri bilaterale între firme pe durata unor runde de câte 20 de minute. La acest eveniment se vor organiza 8 runde a câte 20 de minute, ceea ce presupune că fiecare firmă va putea programa 8 întâlniri. Pentru a putea participa la sesiunea de brokeraj, firmele vor trebui să introducă un profil care să conţină obligatoriu cererea si/sau oferta pe care o vor promova către ceilalţi participanţi, denumite pe site " cooperation profiles". Participarea la acest eveniment are valoare adăugată datorită posibilităţii de documentare asupra partenerilor cu care firmele pot solicita întâlniri, acceptarea sau respingerea întâlnirilor propuse, ceea ce duce la evaluarea concretă a posibilităţilor de colaborare imediată sau în viitorul apropiat între parteneri.

Vizualizat: 871 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?