Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Dicor Land te invită în câmp la Podu Iloaiei - Iași

Publicat: 02 iunie 2021 - 16:02
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Misiunea Dicor Land de a maximiza performanțele în agricultură ale partenerilor noștri fermieri prin produse de cea mai bună calitate, livrate imediat, se continuă prin punctul de lucru de la Podu Iloaiei - Iași pe care vă invităm să îl vizitați pe 4 iunie, de la ora 11:00.

Pentru fermieri am pregătit prețuri speciale pentru toate utilajele agricole noi expuse în parc și o tombolă adresată tuturor participanților, în urma căreia aceștia pot câștiga unul din cele 3 vouchere, de câte 500 euro fiecare, în piese de schimb de la Dicor Parts.

În cadrul evenimentului fermierii se pot întâlni cu doamna Sarah Singla, deținătoare a diplomei de Master în Agronomie și fermier, cu o activitate consacrată tehnologiei No-till.

sarah singla_bLa ferma sa din sudul Franței, Sarah lucrează în sistem fără prelucrare a solului din anul 1980 și le va împartăși fermierilor prezenți la eveniment detalii din experiența ei, mai ales ca este și fondatoare a conceptului Hum’s (humus, human, humility - https://hums.fr/en/hums-agronomy-for-people-and-soils). Sarah Singla formează fermieri și consilieri din întreaga Europă în ceea ce privește culturile de acoperire, lucrările în sistemul No-till și nutriția plantelor.
O voce care inspiră, Sarah este pasionată și entuziasmată de activitățile sale, promovează un mod durabil al agriculturii în care converg aspectele economice, sociale și de mediu.

Cu această ocazie, Sarah Singla va prezenta fermierilor din nordul Moldovei semănătoarea Gigante Pressure de la Maschio Gaspardo cu avantaje și beneficii atât pentru culturi cât și pentru sol și mediu: creșterea fertilității solului, creșterea materiei organice și a humusului, creșterea activităților microbiene favorabile culturii, compactare redusă a solului, stres oxidativ redus al solului, risc mai mic de stagnare a apei de suprafață, eroziune minimă a solului.

Dicor Land a deschis punctul de lucru de lucru de la Iași motivată fiind de dorința companiei de a fi aproape de fermieri și, astfel, să asigure agricultorilor din nordul Moldovei echipamentele necesare, cu livrare imediată.
Peste 35 de utilaje agricole sunt disponibile în parcul de la Iași, utilajele expuse pe o suprafață de 4000 m², la 19 km de Iași, în Podu Iloaiei (pe DN 28).
Echipa Moldova Nord formată din 10 persoane deservește nevoile fermierilor din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Neamț, Bacău și Vaslui.
În cadrul parcului de utilaje de la Iași, Dicor Land a deschis, așa cum are și la Galați, și un magazin de piese. Prin Dicor Parts compania pune la dispoziția fermierilor: piese de schimb, accesorii și consumabile pentru toate tipurile de utilaje și brand-uri: tractoare, semănători, scarificatoare, pluguri, combinatoare, atomizoare, prese de baloți, sisteme de irigații etc. Dicor Parts asigură serviciile de identificare piese, transport și consiliere gratuită.

Produsele de înaltă calitate, rapiditatea în ofertare și livrare, dar și consilierea gratuită pe care Dicor Land o oferă clienților printr-un personal tânăr, dinamic și profesionist, specializat în fabricile furnizorilor, au facut din compania Dicor Land unul dintre cei mai importanți parteneri pentru fermierii care își doresc o soluție aplicată pentru dezvoltarea afacerii.
Toate utilajele sunt transportate gratuit în fermele partenerilor companie, iar punerile în funcțiune sunt, de asemenea, realizate gratuit de echipa tehnică Dicor Land.

INVITAŢIE!
Data: vineri, 4 iunie 2021
Ora: 11:00
Locație: Dicor Land – Podu Iloaiei
https://goo.gl/maps/PfgmqodM6bpKc6G98
Subiecte:
Invitat internațional: Sarah Singla - Prezentare tehnologiei de cultivare no-till - promovarea agriculturii fără prelucrarea solului
Invitați USAMV – Iași
Conf. univ. Dr. Denis Țopa - Decan al Facultății de Agricultură
Prof. dr. Gavril ŞTEFAN - Director al Departamentului pentru relaţii cu mediul economic
Prezentare parc și portofoliu de echipamente și utilaje agricole Dicor Land și a diviziei de piese de schimb pentru utilaje agricole – Dicor Parts

dicor land invitatie_b

Despre Dicor Land
Dicor Land este furnizorul de utilaje agricole, piese, soluții tehnice, service și servicii de finanțare necesare realizării performanței în agricultură.
De 10 ani Dicor Land se remarcă prin deosebita seriozitate și dedicare pentru tot ceea ce înseamnă fenomenul agricol. Compania noastră a dezvoltat în această perioadă, un model de afacere pornind de la cerințele și exigențele clienților săi.
Cu un capital intregral românesc, Dicor Land a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri netă de 68.971.714 lei, cu valoarea vânzărilor externe intermediate de 22.382.696 lei și un capital social de 5.000.000 lei.
Dicor Land stă la dispoziția fermierilor prin cei 35 de manageri zonali aflați permanent în teren, în ferme, și oferă o gamă largă de utilaje agricole prin depozitul de 25.000 mp de la Galați și prin parcul de utilaje agricole de la Iași. Compania gălățeană poate livra echipamente și utilaje imediat, din stoc, asigură transportul oricărui utilaj, precum și punerea în funcțiune cu mecanici specializați și oferă mentenanță pe perioada garanției și în post-garanție. Dicor Land este unic importator și distribuitor de echipamente pentru irigații marca IRTEC și distribuie utilaje agricole mărcile: LEMKEN, Maschio Gaspardo, Olimac, Pronar, Madara Agro și alte branduri.

Vizualizat: 963 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?