Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

DEKALB Smart Center – Tomnatic 2017

Publicat: 28 iulie 2017 - 10:54
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

EXCELENŢA DEKALB în VESTUL ŢĂRII! Pe 27 iulie, la Tomnatic (jud. Timiş), DEKALB a prezentat loturile demonstrative cu hibrizi de porumb din noua genetică, experienţe cu diferite densităţi, soluţii recomandate în funcţie de structura solului, tratamente biologice la sămânţă, agricultură de precizie şi sisteme de irigaţii.

În Platforma de Densitate Variabilă la Semănat (VRST) din cadrul DEKALB Smart Center de la Tomantic care se întinde pe 56 hectare, fermierii din vestul ţării au avut posibilitatea să observe comportamentul hibrizilor DEKALB la densităţi diferite în funcţie de tipul de sol, în sistem irigat prin picurare şi neirigat.

Parteneri la DEKALB Smart Center au fost Netafim, TimacAgro, Mewi şi Horsch.
Mai mult amănunte în numărul din 1-14 august al Revistei Ferma.

Monsanto1_Tomnatic_b

Monsanto2_Tomnatic_b

Monsanto3_Tomnatic_b

Monsanto4_Tomnatic_b

Dekalb_14_b

Dekalb_13_b

Dekalb_12_b

Dekalb_11_b

Dekalb_10_b

Dekalb_9_b

Dekalb_8_b

Dekalb_7_b

Dekalb_6_b

Dekalb_5_b

Dekalb_4_b

Dekalb_3_b

Dekalb_1_b

Vizualizat: 1455 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!