Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Concursul abonatului 2009 şi-a desemnat câştigătorii

Publicat: 24 aprilie 2009 - 20:00
1 comentarii   | Print | Trimite unui prieten
Revista Ferma a pus la bătaie pentru acest an premii valoroase pentru cei mai norocoşi dintre abonaţii săi, care au ieşit câştigători la tragerea la sorţi pentru “Concursul abonatului”.

Click pe poza pentru galerie!

Marele premiu - UN MOTOCULTOR: a ajuns în localitatea Chiselet, judeţul Călăraşi, la doamna Nicoleta Penu

Nicoleta Penu are 39 de ani şi este funcţionar public. Familia Penu are în proprietate 60 ha de teren agricol, cultivate în principal cu grâu, porumb, floarea-soarelui şi rapiţă, de care se ocupă soţul. În ferma de la Chiselet sunt 25 de vaci cu lapte şi 20 de tăuraşi din rasa Holstein. Parcul de utilaje conţine două combine, 13 tractoare, semănători şi alte maşini agricole, fiind întregit acum de motocultorul câştigat la Concursul abonatului Ferma.

Doamna Nicoleta este abonat al revistei Ferma încă din 2004 şi al ziarului Anunţuri Agricole din 2006, de la primele numere.


/apps/agroinfo/resources/images/Poza1-Nicoleta-Penu.jpg

Nicoleta Penu din localitatea Chiselet, judeţul Călăraşi

“Soţul meu este un împătimit al agriculturii şi fără o documentare serioasă nu ar putea să-şi pună în practică această patimă. M-am abonat la revista Ferma pentru a-i asigura informaţiile de specialitate de care are atâta nevoie.”


Premiul I - TELEVIZOR LCD: a ajuns în sufrageria domnului Cornel Iosif Bretan din Satu Mare

Cornel Bretan are 47 de ani. Este agricultor şi deţine o fermă cu 65 capete bovine, din care 33 vaci cu lapte, restul tineret. Lucrează 70 ha teren luate în arendă şi 22 ha proprietate, cultivate cu cereale şi plante furajere.

Este abonat al revistei Ferma şi al ziarului Anunţuri Agricole.


/apps/agroinfo/resources/images/Poza2-Cornel-Iosif-Bretan.jpg

Cornel Bretan (Bretan SRL) din localitatea Satu Mare

“Dintre subiectele abordate de revista Ferma, 70 la sută sunt esenţiale pentru activitatea mea. Mă refer la cele de zootehnie, cultura mare, reportaje în fermă, maşini şi utilaje agricole, legislaţie, paginile de actualitate. Restul le citesc pentru informare şi pentru a-mi forma o imagine de ansamblu a agriculturii româneşti, adaptată vremurilor.”


Premiul I - TELEVIZOR LCD: cel de-al doilea televizor a fost câştigat de domnul Ioan Viorel Chiş, din localitatea Mândruloc, judeţul Arad

Ioan Viorel Chiş are 65 ani, este inginer agronom şi proprietarul unei ferme vegetale cu 110 ha teren agricol, cultivate cu cereale şi plante tehnice. Le lucrează împreună cu familia (soţia şi fiul), ajutaţi de trei angajaţi sezonieri.

Citeşte revista Ferma încă de la primele numere, şi tot de atunci este şi abonatul nostru, iar la ziarul Anunţuri Agricole s-a abonat după primele trei apariţii, în 2006.


/apps/agroinfo/resources/images/Poza-3-Viorel-Chis.jpg

Ioan Viorel Chiş, din localitatea Mândruloc, judeţul Arad

“Este una dintre cele mai bune reviste de profil din ţară, care ne ţine la curent cu informaţii de actualitate din agricultură. Sunt mândru să fiu abonat al unei reviste prin intermediul căreia specialişti de frunte ai agriculturii româneşti se adresează nouă, fermierilor români, prin articole bine documentate.”


Premiul II - 5 telefoane mobile Nokia, au fost câştigate de următorii abonaţi Ferma şi/sau Anunţuri Agricole:

Marius Pavel - com. Fântâna, loc. Hoghiz, jud. Braşov; Sorin Ioan Iacob - loc. Cărpiniş, jud. Timiş; Viorica Chirilă - loc. Oradea, jud. Bihor; Recagro SRL - loc. Recea, jud. Maramureş; Victor Văcaru - loc. Oneşti, jud. Bacău


Premiul III - 10 premii în valoare de 200 de lei fiecare, constând în cărţi la alegere din Catalogul “Cartea agricolă prin poştă”, au fost câştigate de:

Societatea Agricolă Grasica - loc. Grădiştea, jud. Călăraşi; Ioan Rist - loc. Satu Mare, jud. Satu Mare ; Constantin I. Pădure - loc. Broşteni, jud. Neamţ; Mariana Chiriac - loc. Bucureşti, sector 6; Codruţ Popescu - loc. Zimnicea, jud. Teleorman; Dorin Traian Feder - loc. Năpradea, jud. Sălaj; Ion Boncan - loc. Bârlad, jud. Vaslui; Iosif Antal - loc. Variaş, jud. Timiş; Voinel Zăvoianu - loc. Bărăganul, jud. Brăila; Nicolae Bârsan - com. Mitocu Dragomirnei, loc. Mitocaţi, jud. Suceava

Vizualizat: 733 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
multumiri si saracie
|
06. 27, 2010. Sunday 13:19
Va multumesc pentru revista ferma trimisa gratis sunt foarte multumit de tot ce scrie in ea dar saracia nu imi da voie a ma abona la aceasta revista din cauza problemelor financiare.Va multumesc si va urez mult succes in continuare.
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?