Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Centrul Claas E-Systems

Publicat: 10 noiembrie 2017 - 15:36
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

• următorul pas către viitorul digital 

Luna trecută, CLAAS a deschis porţile unui nou centru de dezvoltare a sistemelor electronice, la Dissen, în sudul Saxoniei Inferioare.

Preşedinta Consiliului de Supraveghere al Claas, Cathrina Claas-Mühlhäuser, a întâmpinat numeroşi oaspeţi, politicieni şi oameni de afaceri. „Acest centru ne va permite să facem încă un pas mare spre un viitor digital”, a declarat Thomas Böck, membru al Consiliului de administraţie al CLAAS, responsabil pentru Tehnologie şi Sisteme, precizând că „sistemele electronice de asistenţă, tehnologiile software şi de comunicaţii devin din ce în ce mai importante pentru agricultură”

Centrul Claas E-Systems_b

Tăierea panglicii la ceremonia de deschidere (de la stânga): Dr. Carsten Hoff (director general CLAAS E-Systems), Dr. Patrick Claas, Hans Lampert (Consiliul de administraţie), Jan-Hendrik Mohr (Consiliul de administraţie), Dr. Michael Lübbersmann (administratorul districtului), Reinhold Claas, Olaf Lies (secretar în ministerul economiei al Saxoniei Inferioare), Cathrina Claas-Mühlhäuser, Rainer Spiering (parlamentar), Hartmut Nümann (primarul oraşului Dissen), Thomas Böck (Consiliul de administraţie), Bernd Ludewig (Consiliul de administraţie), Stephan Vormbrock (director general CLAAS E-Systems)


Peste 170 de dezvoltatori de software, ingineri şi alţi specialişti de la CLAAS E-Systems lucrează în Dissen la soluţii inovatoare ce vor permite interconectarea utilajelor pentru a ajuta fermierul să îşi gestioneze mai eficient afacerea. Acestea includ unităţi de comandă, arhitectură electronică, terminale, sisteme video, sisteme de direcţie automate, bazate pe sateliţi şi multe altele. „La noi, teoria şi practica merg mână în mână. În plus faţă de staţiile de lucru şi laboratoarele moderne echipate cu tehnologie de ultimă generaţie, avem şi un atelier de service şi o pistă de testare unde ne putem pune imediat inovaţiile la încercare”, a explicat Dr. Carsten Hoff, director general al CLAAS E-Systems.
În Dissen, s-a acordat o importanţă deosebită creării unui mediu de lucru dinamic, conceput să promoveze inovaţia. De exemplu, există săli de şedinţă open-plan pe fiecare etaj, echipate cu cele mai noi tehnologii media şi o cameră pentru părinţi şi copii, pe care angajaţii cu copii o pot folosi ori de câte ori au nevoie.

Centrul Claas E-Systems_b

Noul centru CLAAS E-Systems în DissenInovaţii marca EASY
CLAAS a investit o sumă de opt cifre în noul centru CLAAS E-Systems din Dissen, ce se întinde pe cinci hectare. În 1998, CLAAS a achiziţionat una dintre principalele companii producătoare de software pentru agricultură şi a integrat-o cu succes în cadrul grupului. Începând de atunci, a dezvoltat o gamă de tehnologii de înaltă capacitate pentru sporirea eficienţei sub numele de marcă EASY. CLAAS a devenit unul dintre principalii furnizori de soluţii pentru agricultura de precizie şi a câştigat numeroase premii pentru inovaţiile sale.

Comunicat de presă CLAAS
www.claas.ro


Articol publicat in revista Ferma nr. 19/202 (editia 1-14 noiembrie)

Vizualizat: 521 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?