Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

BAYER România face PUNTE între ÎNVĂŢĂMÂNT şi MEDIUL DE AFACERI

Publicat: 23 februarie 2017 - 01:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

BAYER România lansează LIFE & Science Talks, o punte între două sisteme: ÎNVĂŢĂMÂNTUL universitar şi MEDIUL de AFACERI. LIFE & Science Talks reprezintă o serie de conferinţe lunare, în care specialiştii din cadrul Bayer România şi studenţi ai facultăţilor din domeniul Ştiinţelor Vieţii, au ocazia de a se întâlni şi a discuta despre principalele teme de interes pentru viitorii absolvenţi.

Totul, la sediul din Bucureşti, unde participanţii pot experimenta, pentru câteva ore, ce înseamnă să faci parte dintr-o companie de talia Bayer.

INOVAŢIE & EDUCAŢIE
«Cel mai bun transfer de cunoştinţe este de la un actual profesionist, la un viitor profesionist. LIFE & Science Talks este, practic, o punte între două sisteme – învăţământul universitar şi mediul de afaceri. Prin acest proiect vrem să oferim studenţilor informaţii atractive, de ultimă oră, care să le permită să îşi facă o imagine cât mai clară despre domeniul în care urmează să profeseze. Este o componentă esenţială, prea puţin valorificată până în prezent. LIFE & Science Talks este un prim pas spre generaţii mai bine informate şi conectate la realitatea mediului de lucru» spune Ruxandra Pirojoc, Director de Comunicare Bayer România şi Bulgaria.

Proiectul LIFE &Science Talks a debutat pe 31 ianuarie 2017 cu o prezentare despre inovaţia în agricultură, susţinută de către Sorin Daraban, Marketing Manager în cadrul Diviziei Bayer Crop Science.

Există succes fără etică?
Pe 22 februarie, studenţi la Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, Medicină şi Farmacie şi de asemenea Drept au putut afla despre standardele de etică şi complianţă care fac din Bayer o companie de succes de peste un secol, despre rigorile existente atât la nivel global cât şi pentru fiecare angajat în parte, dar şi riscurile pe care nerespectarea acestora le presupune. Mentor le-a fost Mihai G. Popa, Country Head of Law, Patents and Compliance în cadrul Bayer România: «Performanţele şi inovaţia Bayer în domeniul Ştiinţelor Vieţii sunt recunoscute la nivel global, însă nu de fiecare dată ne dăm seama de exigenţele pe care compania trebuie să le respecte în cele mai mici detalii. A face parte dintr-o companie precum Bayer aduce cu sine nu doar satisfacţii şi provocări profesionale, ci şi responsabilităţi pe măsură, pentru că viziunea companiei este strâns legată de integritate. Cred că prezentarea oferă studenţilor un punct de vedere ce le va fi util în viitorul parcurs profesional».

Bayer-life-&-science_bClick pe poza pentru galerie!

LIFE & Science Talks face parte din seria proiectelor educaţionale derulate de către Bayer în România, cu scopul de a trezi interesul elevilor şi studenţilor faţă de învăţare şi ştiinţă, ca premisă pentru o viaţă mai bună. Sistemul educaţional din România oferă studenţilor o bază teoretică solidă. Companiile analizează însă din perspectivă practică abilităţile potenţialilor angajaţi. Cum se pot întâlni cele două viziuni, aparent diferite? Prin platforme precum LIFE & Science Talks, iniţiată de Bayer România.

Vizualizat: 1083 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?