Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Agricultura de precizie vine la Agriplanta

Publicat: 14 mai 2017 - 00:16
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Primăvara aceasta este plină de provocări şi de clienţi mulţumiţi. Firma Vantage, singura companie de pe piaţă care oferă atât o gamă completă de soluţii eficiente pentru agricultura de precizie, cât şi service specializat şi personalizat fiecărui client, din orice zonă a ţării, va fi prezentă anul acesta la Agriplanta. O expoziţie în câmp dedicată fermierilor conectaţi la ultimele noutăţi în domeniul agriculturii.

 

Primăvara aceasta este plină de provocări şi de clienţi mulţumiţi. Firma Vantage, singura companie de pe piaţă care oferă atât o gamă completă de soluţii eficiente pentru agricultura de precizie, cât şi service specializat şi personalizat fiecărui client, din orice zonă a ţării, va fi prezentă anul acesta la Agriplanta. O expoziţie în câmp dedicată fermierilor conectaţi la ultimele noutăţi în domeniul agriculturii.

Fiind mai mult decât un simplu eveniment, Agriplanta a devenit mediul perfect de întâlnire dintre agricultori şi specialişti.
Cu acest prilej, specialiştii Vantage vor întâmpina fermierii români cu ultimele tehnologii şi aplicaţii privind agricultura de precizie, aceasta devenind mai mult decât un simplu trend. Agricultura de precizie a determinat mulţi fermieri să conştientizeze faptul că fără a pune în practică ultimele tehnologii, este imposibil să fii eficient.
Ai nenumărate motive pentru a vizita standul Vantage la Agriplanta:

Trimble
• Vei fi primul care află detalii şi testează tehnologiile Trimble! Îţi vom arăta cum poţi transforma procesul de cultivare într-o soluţie de succes. Soluţiile Trimble de ghidare manuală şi automată te ajută să-ţi măreşti eficienţa în operaţiile agricole şi să reduci costurile afacerii tale. Vei avea ocazia să testezi monitoarele Trimble şi să înţelegi modul eficient de funcţionare al acestora.
• Vei avea ocazia să înţelegi de ce sistemul Farmtrack a devenit indispensabil oricărui fermier! Farmtrack reprezintă o combinaţie de dispozitive şi software GPS, un instrument de control şi monitorizare a capitalului mobil al fermei. Dacă încă nu ai aflat cum poţi obţine un management inteligent al consumului de combustibil, specialiştii Vantage îţi vor explica de ce sistemul Farmtrack îţi este util. Monitorizând maşinile şi combustibilul, vei afla în timp real unde se duce carburantul tău şi vei putea reduce costurile cu combustibilul şi cu resursele umane prin monitorizarea orelor de funcţionare şi a timpilor morţi. Fiind un sistem proiectat special pentru nevoile agricultorilor din România, cu ajutorul aplicaţiei mobile poţi monitoriza flota în timp real.
• Vei înţelege care este utilitatea staţiilor meteo Pessl în ferma ta! Instrumentele Pessl sunt utile pentru informarea procesului decizional privind managementul irigării. Devenind deja un brand global, sistemele Pessl se axează pe monitorizarea umidităţii solului cu ajutorul unei game largi de senzori OEM. Astfel, vei putea lua cele mai bune decizii în funcţie de particularităţile solului, culturilor, sistemelor de ghidare şi ale structurii terenului.

Geoscan

• Vei afla beneficiile unei tehnologii inovative în domeniul agriculturii - Geoscan, un program de monitorizare a culturilor prin satelit. Astfel vei putea evalua starea culturilor pe durata unui an agricol. Vei afla de la specialiştii noştri că această tehnologie îţi oferă posibilitatea de a distinge zonele productive de cele cu dezvoltare întârziată, precum şi multe alte detalii despre beneficiile concrete asupra fermei cu ajutorul imaginilor din satelit. Mai mult de atât, la standul nostru vei putea vedea terenurile fermei tale prin programul Geoscan, totul în timp real.
• Vei înţelege ce reprezintă serviciul Agrobalance şi de ce considerăm că este bine să-l cunoşti. Un alt serviciu agronomic oferit de Vantage este pachetul complet de analize vegetale şi de sol, consultanţă şi recomandări profesionale pentru fertilizarea plantelor - Agrobalance. Fie că doreşti să afli detalii despre cum poţi preleva probe de sol sau detalii despre analizele de plante, sol sau cartarea solului, toate aceste informaţii sunt asigurate de către specialiştii Vantage.

Vizitaţi standul Vantage în perioada 18-21 Mai 2017, la Fundulea, Jud. Călăraşi, iar noi vă vom aştepta cu multe alte surprize pregătite special pentru acest eveniment de amploare.

Text şi foto: Vantage

 

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 8 (191) din 1-15 mai 2017

Vizualizat: 221 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!