Kwizda
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

ADAMA - ECHIPA care a reuşit să facă totul mai simplu pentru fermieri

Publicat: 13 iulie 2017 - 09:17
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Ieri, pe 12 iulie, în podgoriile Ostrovit, în ultimul eveniment de câmp, ADAMA şi-a permis să-şi serbeze şi sfertul de veac de când fac business în România. O aniversare în stilul ADAMA, de unde nu putea lipsi nicidecum Paula Seling.

adama-25-de-ani_b

După o experienţă de 25 de ani pe piaţa românească, cu oameni precum Dimitris Drisis (managerul general), care are întotdeaun un zâmbet larg pentru fermieri şi colaboratori, Constantin Soare (director comercial), care este în echipă din prima zi sau Florin Constantin (directorul pentru strategii şi dezvoltare), care a adus un suflu nou în echipă.

eveniment-adama1_b

Nu pot să-i pomenesc pe toţi dar, ECHIPA este actorul principal în ADAMA! Poziţionarea în topul distribuitorilor de produse fitosanitare din România completează cu realitate orice altă zicere jurnalistică.

paula-seling-adama_b

În revista Ferma o să vă prezentăm pe larg modul în care la Ostrovit s-au ţinut strugurii sănătoşi cu produsele ADAMA, struguri pregătiţi să adune soarele în bob pentru un vin care să permită poveştile.

domeniile-ostrov_b

Vizualizat: 674 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

CEL MAI NOROCOS VIZITATOR DE LA AGROMALIM 2017

CEL MAI NOROCOS VIZITATOR DE LA AGROMALIM 2017

CONSTANTIN PETRAŞ, din Arad, este cel mai nororcos vizitator al Târgului Agromalim din 2017. Acesta a câştigat o junincă gestantă din rasa Bălţată Românească, oferită de Camera de Comerţ Arad, cu sprijinul Revistei FERMA, care a fost sponsor al marelui premiu.
Interviu cu:
CONSTANTIN PETRAŞ
RODICA PETRAŞ
GHEORGHE SĂPLĂCAN, director SCDCB Arad

Reporter Agroinfo: Violeta Mâţ
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Titan Machinery la Agromalim 2017 Rapiţa, cultura anului în Arad!
Cultura anului 2017

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2017?