Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

A IV – a ediţie a festivalului „Vin Nou”

Publicat: 18 octombrie 2017 - 09:52
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În perioada 20–22 octombrie 2017, la Ostrov, Constanta, se va desfăşura a IV-a ediţie a Festivalului „Vinul Nou”. 

Iniţiat şi susţinut de Asociaţia Profesionala Vitivinicolă „Terasele Dunarii”, evenimentul are ca scop principal promovarea potenţialului viti-vinicol din regiunea Ostrov-Silistra, oferind producătorilor locali oportunităţi de prezentare/comercializare a vinurilor proprii într-o atmosferă de sărbătoare întreţinută de evenimente artistice atractive.
Invitaţii vor avea ocazia să deguste vinuri şi vor putea să viziteze Crama şi Muzeul Vinului din Centrul de Oenologie.

Afis-VINUL-NOU_b

Timp de trei zile, pe scena instalată în curtea Cramei Ostrov, vor evolua artişti îndrăgiţi ai muzicii uşoare şi populare româneşti şi bulgăreşti (ne face deosebită plăcere să îi menţionăm pe Adrian Daminescu, gazda Festivalului în zilele de 20 şi 21 octombrie şi Victor Socaciu care ne va cânta în data de 21 octombrie). Lista invitaţilor continuă cu Lucian Ştefan Velciu (pian), Silvia Dumitrescu, Oana Sârbu, Olga Bălan, AIDA, Vasi Carabut, CIRO DE LUCA, Mihai Ioan (Sulamita), Nicu Daniel Zăvun, Gheorghe Luca, Maria Spînu, Mariana Birică, Antoaneta Dima, Cosmin Andrian. Prezentator va fi Razvan Petre.

Cu ocazia Festivalului „Vinul Nou”, ediţia a IV-a, va fi lansată colecţia „Naiadele lui Adrian Daminescu” şi va începe campania de rebranding a Domeniilor Ostrov.

Vizualizat: 348 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?