Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

25 de ani în România și o nouă identitate de brand

Publicat: 26 ianuarie 2023 - 21:35
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Summit Agro a sărbătorit, la 15 decembrie 2022, un sfert de secol de succes în agricultura României, sub auspiciile unei noi identități vizuale, concepută să reflecte importanța asigurării unui viitor sustenabil pentru noile generații.

Evenimentul aniversar a fost onorat de prezența Excelenței Sale Ambasadorul Japoniei în România, alături de partenerii de afaceri - distribuitori, furnizori, cei mai importanți fermieri, cercetători, reprezentanții Camerei Deputaților, ai Senatului României și mass media.

Foto 1 Stefan Toth, ES Hiroshi Ueda, Thurzo Sándor Jozsef, Patricia Maria Stirbu_b

De la stg. la dr.: Ștefan Toth, ES Hiroshi Ueda, Thurzó Sándor József, Patricia Maria Știrbu


Surprize pentru oaspeți


Distinșii oaspeți au fost invitați să redescopere, să retrăiască, să se reîndrăgostească de spațiul carpato-danubiano-pontic și să celebreze împreună cu Summit Agro România și Asociația “Euro Foto Art” autenticitatea și bogația unei moșteniri culturale veritabile și profunde, valori promovate prin expoziția de fotografie “România Pitorească”, găzduită de Palatul Parlamentului. Invitații au avut parte și de o surpriză, când auditoriul a fost invitat la o vizită privată, organizată special, prin grandiosul Palat al Parlamentului.

 

Premii și medalii pentru parteneri și expozanți


Gala aniversară a debutat în Sala "C.A. Rosetti", unde au luat cuvântul președintele Summit Agro România, Bulgaria, Adria şi Republica Moldova - Dr.Ing. Patricia Maria Știrbu, amfitrionul evenimentului, E.S. Ambasadorul Japoniei în România - domnul Hiroshi Ueda, doamna Rozália Bíró - preşedintele Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaţilor, membru de onoare al Asociației Internaționale “Euro Foto Art”, vicepreşedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor - domnul Ioan Cupşa, președintele Asociației “Euro Foto Art” - domnul Ștefan Toth.

A urmat festivitatea de premiere a expozanților invitați, printre care și parteneri ai Summit Agro România - domnul Gheorghe Boțoman - Agroprospect, doamna Elena Biianu – Glissando și domnul Dr. Klaus Fabrițius - Membru Corespondent al Academiei de Ştiinte Agricole şi Silvice din România, care au ținut scurte discursuri.

În încheiere, cei doi amfitrioni ai evenimentului, doamnaPatricia ȘtirbușiŞtefan Tóth, au înmânat premiile și medaliile concursului internațional.

Foto 2 Patricia Maria Stirbu 2_b

Patricia Maria Știrbu


Triplu moment aniversar


Pentru Summit Agro România, evenimentul cultural de la București a reprezentat un triplu moment aniversar: al istoriei, al valorilor și autenticității acestui tărâm de poveste - România pitorească, dar și pasul foarte important, spre următorul sfert de secol, spre un viitor mai bun, mai sigur și mai sustenabil pentru generațiile ce vin, evoluție marcată prin transformarea identității vizuale a companiei.

Din 15 decembrie 2022, ca parte a unei corporații globale simbolizată de culoarea gri - a puterii și a anduranței, prin grija pentru Pământ și implicarea în agricultură, reprezentată de verdele crud, în lumina originilor sale din “Țara Soarelui Răsare” surprinse de portocaliul cald, Summit Agro reflectă mai mult ca niciodată misiunea după care se ghidează de câteva decenii, de a proteja natura cu produse atent selecționate și create astfel încât pământul să rodească și să ne rasplătească și pe viitor cu recolte bogate și sănătoase.

În lumina noilor culori ale identității vizuale a fost învăluită și gala aniversară, organizată într-una dintre cele mai exclusiviste locații din București: Le Chateau - Castelul din inima capitalei.

Foto 3 O parte din echipa Summit Agro Romania_b

O parte a echipei Summit Agro România


Au urmat discursurile

 

Seara a fost deschisă de către președintele Summit Agro România - Dr.Ing. Patricia Maria Știrbu, urmată de către domnul Takashi Tanaka - general manager al departamentului AgriScience al Sumitomo Corporation, care a transmis gândurile sale prin intermediul unui scurt videoclip, neputând fi prezent la eveniment.

În continuare au luat cuvântul: domnul Antoine Meyer - CEO Summit Agro Europa; domnul Atsutoshi Hagino - Prim-Secretar economic al Ambasadei Japoniei în România, însoțit de către domnul Tatsuo Kitagawa - Consilier al Ambasadei Japoniei în România, Șef Adjunct al misiunii, transmițând mesajul Ambasadei Japoniei în România; Hiromichi Maruyama - Președintele Summit Agro Internațional, alături de Kenji Nakamura - General Manager al departamentului Agriscience (America, Europa, Orientul Mijlociu si Africa) al Summit Agro Internațional, împreună cu echipa Sumitomo Internațional, au transmis mesaje prin intermediul unui clip video; domnul Heiko Thomas - General Manager Nisso Chemical Europa; domnul Paulo Costa - Global Commercial Director Sipcam - Oxon; domnul Prof. Univ. Dr. Răzvan Teodorescu - Pro-Rector USAMV București; domnul Florian Ciolacu - Director Executiv Clubul Fermierilor Români; domnul Dr. Ing. Dimitrie Muscă - Director General al Combinatului Agroindustrial Curtici și important fermier, domnul Prof. Univ. Dr. Dorin Popa - Președinte al Asociației de cultură și civilizație a vinului Millesime, vicepreşedintele Organizaţiei Naţionale Interprofesionale Vitivinicole, și domnul Octavian Isăilă - director general al Camerei Județene de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Sibiu.

Foto 4 Antoine Meyer_b

Antoine Meyer


Mărci cunoscute în agricultura autohtonă


Summit Agro România are ca principal obiect de activitate comerțul cu produse pentru protecția plantelor, produse pentru combatere biologică, biostimulanți și fertilizanți, oferind din anul 2021 și servicii de consultanță în asigurarea culturilor cu pachete personalizate, bine chibzuite.

Printre mărcile cele mai cunoscute, comercializate în România de compania Summit Agro, se remarcă:

  • Insecticidele Mospilan 20 SG/Krima 20 SG, Inazuma, Trika Expert;
  • Fungicidele Cyflamid 5 EW, Zetanil / Lieto;
  • Erbicidele Click Pro, Pledge 50 WP;
  • Fertilizanţii Fertigofol Ultra, Sulfomax Fluid;
  • Produse din gama BIO Seipro: insecticidul NoFly, precum și biostimulanții și fertilizanții foliari Kaishi, Shigeki.

Foto 5 - ES Hiroshi Ueda, Ambasador al Japoniei in Romania_b

ES Hiroshi Ueda, Ambasador al Japoniei în România


GRUPUL JAPONEZ SUMITOMO

 

Summit Agro România aparține Sumitomo Corporation, companie globală japoneză leader Fortune 500, ce activează în domenii diverse precum: finanțe, asigurări, comerț, produse chimice și electronice, servicii pentru îmbunătățirea stilului de viață etc.

Sumi Agro sigla_b

un articol de

Summit Agro România

mai multe pe această temă www.sumi-agro.ro

Vizualizat: 825 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Costel Vînătoru: ”Cultura plantelor nu e o meserie. Este o MISIUNE!” | podcast agroSTORY #12

Costel Vînătoru: ”Cultura plantelor nu e o meserie. Este o MISIUNE!” | podcast agroSTORY #12

Este convins că destinul în viață i-a fost hărăzit de mic, încă din momentul în care a primit Sfânta Taină a Botezului. Toate deciziile au urmat aproape firesc, transformând copilul născut și crescut în zona de munte a Buzăului, într-unul dintre cei mai de seamă specialiști în legumicultură pe care îi are România, fiind de peste 36 de ani angrenat în activitatea de cercetare horticolă.

Este Costel Vînătoru, directorul Băncii de Gene şi Resurse Vegetale Buzău și ne împărtășește la #agroSTORY bucuria, dar și greutățile inerente ale pașilor făcuți în viață pentru a se împlini profesional și spiritual. Totul în jurul plantelor!

Vrei să afli toată povestea? Urmărește integral podcastul #agroSTORY: VINERI, 17 martie 2023, de la ora 19.00, pe canalul de youtube “revista Ferma”!

Cu Nicoleta Dragomir și Costel Vînătoru la o discuţie ALTFEL despre AGRICULTURĂ, PLANTE şi VIAŢĂ!

Mulțumim sponsorului BUSINESS AGRO CONSULTING din Girov, jud. Neamț!

Ionuț Cioranu și-a început studiile cu... Dreptul! Apoi a fugit la Zootehnie! | agroSTORY #11 Elena Mateescu ține pasul cu vremea! Ce vești aduce pentru fermierii români? | podcast agroSTORY #10 Mădălina și Raul, tinerii care au adus dronele agricole din viitor, în prezent! | agroSTORY #9
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?