Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Asociaţia Crescătorilor de Animale Comarnic a dat lovitura, la Indagra!

Publicat: 28 octombrie 2017 - 13:56
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Tavi Boşman s-a făcut fermier! Şi dacă tot ştia ce şi cum în lumea asocierilor a făcut şi o asociaţie - Asociaţia Crescătorilor de Animale Comarnic.

Sunt deocamdată trei membri (Tavi Boşman, Alina Panţur şi Luigi Panţur) şi au 400 de hectare de păşune naturală într-o zonă de poveste, păşune pe care pasc 50 de vaci şi 2.000 de oi. Tot de poveste sunt şi produsele lor. Ca să intre în conştiinţa bucureştenilor au prins ultimul stand la IndAgra. Pe asfalt, în spatele C2, acolo unde un investitor vinde pastramă de oaie „D`aia”.

Stand Asociatia Crescatorilor de Animale Comarnic_b

Am degustat produsele fostului organizator de evenimente ("Dor de Gust" a fost un brand la care a participat în prima linie) şi atât caşcavalul, dar mai ales brânza de burduf sunt excelente. Şi, ca să fie safteaua minunată, dacă tot a plătit 802 euro pe locul unde şi-a pus cortul cu imagini de pe păşunile lor, s-a trezit cu reprezentantul Auchan-ului că-i face propunerea de a veni spre supermarket. Am fost martor la acest eveniment. Victor Nedelea, achizitor de brânzeturi la Auchan, a venit în întâmpinarea lor deoarece caută producători locali. Bravo lor!  

Citiţi povestea Asociaţiei Crescătorilor de Animale de la buza Văii Prahovei în revista Ferma. Dar mai ales despre cum e să fii tu însuţi fermier după ce mulţi ani ai adunat la evenimente şi ai promovat fermieri de soi!

Tavi Bosman si Victor Nedelea_b

Tavi Boşman şi Victor Nedelea

Vizualizat: 3620 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!