Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Claudia CRĂCIUNEAN: Produsul TRADIŢIONAL este un mic BUSINESS

Publicat: 24 februarie 2017 - 12:53
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

La ediţia cu numărul 25 a Târgului Apulum Agraria de la Alba Iulia, între cei 18 producători participanţi, membri ai Asociaţiei Producătorilor de Produse Tradiţionale, Ecologice şi de Casă (APPTC) „Alba Transilvania”, structură afiliată la Federaţia Naţională a Producătorilor de Produse Tradiţionale din România, condusă de Călin Matieş (foto stânga), am întâlnit-o pe Claudia Crăciunean (foto dreapta), o prezenţă nelipsită la târgurile cu specific gastronomic, de nişă.

“Am fost prezenţi în ultimii ani la acest prestigios eveniment care, iată, a împlinit un sfert de veac, ca şi la toate manifestările de acest gen din ţară, cu produsele noastre pe care dorim să le promovăm. Constat cu bucurie că sunt din ce în ce mai apreciate de publicul larg consumator. În standul de aici am expus rodul muncii noastre din laboratorul de cofetărie pe care-l coordonez: tot soiul de prăjituri, dulciuri, dar şi produse de patiserie: plăcintă cu prune şi cu mere; când e sezonul, mai facem şi plăcintă cu dovleac. Totul este natural. Este un mic business, din asta ne ducem existenţa”, ne-a declarat Claudia Crăciunean, preşedintele APPTC Alba - Transilvania.

Claudia-Craciunean---prajit_bClick pe poza pentru galerie!

Aceasta a ţinut să precizeze că “Respectăm cu sfinţenie reţetele tradiţionale - moştenire a patrimoniului nostru cultural, care exprimă rafinamentul poporului nostru în materie de gastronomie”.

Detalii despre târg, dar şi despre produsele traditionale, găsiţi în revista Ferma, ediţia 15-28 februarie 2017!

Vizualizat: 907 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains Trelleborg ţine pasul cu noile provocări din agricultură
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?