Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Ziua speZialiștilor KWS

Publicat: 16 noiembrie 2016 - 21:10
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

• evenimentul anului în agribusiness

KWS Semințe a organizat, în ziua de 3 noiembrie 2016, la Cheile Grădiștei Fundata, «Ziua speZialiștilor» - un eveniment de amploare, etichetat de cei o mie de participanți ca etalon pentru interacțiunea multimedia din agribusiness.

KWS a înregistrat cea mai bună evoluție din România în domeniul companiilor producătoare de semințe, cu rezultate pozitive la toți indicatorii esențiali: cotă de piață în creștere la ambele culturi principale (porumb și rapiță), portofoliu extins, echipă consolidată și, nu în ultimul rând, notorietate sporită în rândul fermierilor români.

KWS_bClick pe poza pentru galerie!

În topul primilor trei producători de semințe, în lume și în România
“Anul viitor vom aniversa 15 ani de la înființarea companiei KWS în România, dar concluzia acestei perioade este deja conturată, iar rezultatele evidente. Putem spune că suntem o companie matură, cu experiență în piața românească. Am cunoscut o creștere sănătoasă, constantă, pentru că de la an la an parteneriatele noastre cu fermierii se înmulțesc și cresc în valoare. Suntem de mult timp în topul primelor trei companii multinaționale producătoare de semințe la nivel global. Stabilitatea afacerii se vede și la nivel regional, deoarece și în România ne aflăm tot în plutonul fruntaș al primilor trei producători de semințe”, a declarat Doriana Nițu, Director General KWS Semințe.
Evoluția excelentă a companiei se datorează atât investițiilor pe termen lung în România, compania integrând local tot fluxul de business, cât și respectului față de partenerii săi. Compania activează independent, încurajând astfel libertatea antreprenorială a tuturor beneficiarilor produselor KWS Semințe, de la micul gospodar, la marele fermier.

“Câte ferme, atâtea soluții”
Cu acest mesaj, compania KWS Semințe confirmă plurivalența gamei de produse, prin structurarea unui portofoliu complet de hibrizi valoroși, perfect adaptați specificului pedoclimatic al țării și segmentați pe utilizări în diverse industrii (morărit, hrana animalelor și păsărilor, siloz pentru fermele zootehnice, biogaz etc). “Portofoliul de hibrizi KWS, în primul rând adaptat condițiilor pedoclimatice din România, este într-o continuă perfecționare, hibrizi din ce în ce mai performanți luând locul celor care până acum au reprezentat prima opțiune pentru foarte mulți dintre clienții noștri - fermierii”, a subliniat Ion Voinea, Director Dezvoltare Produse KWS Semințe.
Astfel, sezonul acesta începe cu debutul a două noi staruri de grupă, respectiv doi noi hibrizi de porumb intră în portofoliul KWS:
• Konfirmas (FAO 370) - un hibrid care vine în piață pentru a satisface nevoia fermierilor de stabilitate și siguranță, la nivele foarte bune de productivitate;
• Kapitolis (FAO 410) - un hibrid care va acoperi segmentul de înaltă productivitate atât în condiții optime de cultivare, cât și în condiții de stres hidric și termic.
Ca răspuns la provocările cu care se confruntă fermierii români, KWS le propune un nou instrument personalizat: asigurarea de secetă. “Este un demers nou în domeniul cultivării porumbului, iar acordarea este facilă, în condiții foarte prielnice pentru partenerii noștri”, a declarat Cosmin Popescu, Directorul Național de Vânzări al KWS Semințe.

Organizare de excepție de la KWS, 1000 de participanți
Respectând tradiția lansărilor de succes din ultimii ani, KWS a organizat și în 2016 un eveniment spectaculos, care a surclasat prezentările obișnuite din piața de agribusiness.

Lansarea celor doi hibrizi a fost un adevărat show, care a cuprins și un moment de dans tematic și a avut o componentă multimedia pregnantă.
Informațiile despre cei doi noi hibrizi au fost prezentate interactiv, într-un concept complex care a integrat atât filme create special pentru acest moment, cât și module de expunere a plantelor reale în mărime naturală, astfel că primul contact cu noile produse a avut un impact puternic asupra audienței. Mai multe informații au fost oferite fermierilor și distribuitorilor în cadrul workshop-urilor susținute de specialiștii KWS.
Conferința și show-ul de lansare au demonstrat calitățile de promotor ale companiei KWS pentru tendințele din industrie. Aceasta inovează atât la nivel de produs, oferind tehnologie și hibrizi de înaltă calitate, dar se transformă și într-un model de interacțiune cu fermierul.
Dezvoltarea continuă de noi produse pentru profilul climatic local vin să întărească faptul că strategia KWS Semințe pentru viitor vizează piața românească. “Am venit aici ca să rămânem și să avem rezultate pe termen lung alături de fermierii români”, a confirmat directorul general Doriana Nițu, subliniind că: “Lansarea celor doi hibrizi de porumb a fost un excelent prilej de întâlnire și comunicare pentru reprezentanții fermelor și companiilor implicate în piața de agribusiness”. Aceste întâlniri au un scop - crearea unei comunități. Schimburile de experiență și dialogul tuturor entităților implicate în procesele agricole ne sunt de folos tuturor. Toți avem de câștigat: avem ocazia să ne cunoaștem și să descoperim că putem conta unii pe ceilalți. KWS prinde rădăcini tot mai puternice în România, de aceea dorim ca împreună să ridicăm ștacheta întregului domeniu agricol și să creștem global, cu toții, de la mic la mare.

Articol furnizat de KWS Semințe
www.kws.ro


DE APROAPE 15 ANI ÎN ROMÂNIA
KWS Semințe, subsidiară a Grupului german KWS, se află în topul primelor trei companii multinaționale din domeniul semințelor din agricultură. Compania este activă pe piața din România din anul 2002, bucurându-se în prezent de o echipă motivată și profesionistă, care a crescut în aproape 15 ani la peste 125 angajați.
Cu o prezență remarcabilă în peste 70 de țări din lume, KWS pune accentul pe cercetare, evoluție și performanță, utilizând vasta experiență în domeniul ameliorării. Astfel, KWS s-a dovedit întotdeauna a fi partener apropiat și de încredere al fermierului de pretutindeni.
De peste 150 de ani, compania KWS își aduce permanenta contribuție la susținerea fiecărui fermier cu soluții inovative și personalizate, pentru recolte performante, profitabile, independență și prosperitate pe termen lung.

 

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 20 (181) din 15-30 noiembrie 2016

Vizualizat: 409 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!