Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Zeci de avantaje, un singur produs: PREV-AM

Publicat: 18 iunie 2020 - 15:39
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Dintotdeauna fermierii își doresc să aibă pentru tratamente un produs care să controleze cât mai mulți agenți de dăunare.Acum soluția chiar există:PREV-AM.

PREV-AM de la NATUREVO_b

PREV-AM - insecticid, fungicid, acaricid - un produs Oro Agri International, distribuit de Naturevo

Logo PREV-AM

Agricultorii solicită produse cu toxicitate cât mai redusă, care să nu lase reziduuri în produsele agricole și care să poată fi folosite în tratamente cât mai aproape de recoltare.     

Consumatorii impun ca în produsele agricole să nu se găsească resturi chimice, produsele să fie lipsite de orice element toxic.

Produsul PREV-AM răspunde tuturor acestor cerințe.

PREV-AM nu scapă nici un agent de dăunare

Musculita albă PREV-AM_b

Musculița albă, precum și alte insecte moi (păduchi, acarieni) sunt foarte vulnerabile la PREV-AM

Ciuperci PREV-AM_b

PREV-AM pătrunde în miceliul ciupercilor, le distruge și le expune aerului înconjurător, uscându-le

 

Iată opt caracteristici speciale ale produsului PREV-AM:

  1. PREV-AM acționează asupra tuturor insectelor cu exoscheletul moale (lepidoptere, muște, tripși, păduchi, acarieni), exoschelet pe care îl distruge în timp scurt.
  2. Ca fungicid, PREV-AM pătrunde în hifele miceliene, în sporangiofori și în sporii ciupercilor, cărora le distruge învelișul.
  3. PREV-AM poate fi utilizat singur, în concentrație de 0,4-0,8%, în combinație cu produse insecticide, fungicide, acaricide convenționale, pentru prevenirea apariției rezistenței, sau în alternanță cu acestea.
  4. PREV-AM este reactivat de ploaie sau chiar de rouă și acționează și pe țesuturile noi.
  5. PREV-AM are remanență scăzută și nu lasă reziduuri în produsele agricole. Este protector cu albinele și cu fauna utilă.
  6. PREV-AM, certificat pentru agricultura ecologică, este un produs pe bază de amestec de ulei natural de portocale presat la rece.
  7. PREV-AM are și rol de adjuvant - dispersant, de aceea când tratați cu PREV-AM nu mai utilizați alți adjuvanți, cu excepția corectorilor calității apei.
  8. PREV-AM nu are forme de rezistență identificate, fiind un produs ideal pentru managementul rezistenței agenților de dăunare.

 

Logo OROAGRI_OMNIA_LOGO

Așadar, zeci de avantaje într-un singur produs: PREV-AM!

Pentru informații suplimentare, contactați echipa de consultanță și vânzări pe pagina de internet: naturevo.ro.

 

Vizualizat: 1213 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?