Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Vrei o carieră agro? Ai peste 20 de specializări la USAMV Bucureşti

Publicat: 13 iunie 2017 - 01:58
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Bucureşti oferă 23 de programe de studii de licenţă şi 25 de programe de studii de masterat în cadrul celor 7 facultăţi din componenţă: Agricultură, Horticultură, Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Medicină Veterinară, Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Biotehnologii, Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală.

Pentru anul universitar 2017-2018, USAMV Bucureşti scoate la concurs 5.455 de locuri: 3.900 locuri la studiile de licenţă, învăţământ cu frecvenţă şi învăţământ la distanţă/cu frecvenţă redusă (IFR) şi 1.555 locuri la studiile de masterat, cu frecvenţă şi la distanţă/IFR.

USAMV BUCURESTI

Admitere 2017
Perioadele de înscrieri pentru anul academic 2017-2018 sunt următoarele:
• Licenţă Agricultură, Horticultură, Zootehnie, Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Biotehnologii şi Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală: 10-25 iulie 2017
• Licenţă Medicină Veterinară - limba română: 10-17 iulie 2017
• Studii Master: 17-25 iulie 2017.

De ce să alegi USAMV Bucureşti?
• Pregătirea practică este o componentă importantă;
• Vei dobândi cunoştinţe teoretice şi practice în domeniul tehnologiilor agricole şi ştiinţelor economice;
• Vei deveni un bun manager cu temeinice cunoştinţe în domeniul economic;
• Îţi vei putea găsi un loc de muncă atât în producţia agricolă, cât şi în profile adiacente - cercetare, învăţământ, administraţie, asigurări, turism, agroturism, comerţ;
• Îţi vei putea administra propria afacere din domeniul agriculturii sau agroturismului;
• Ai posibilitatea de a alege între învăţământul la zi şi cel la distanţă;
• Se acordă burse de excelenţă, merit şi sociale;
• Universitatea dispune de o bază materială la cele mai înalte standarde;
• USAMV Bucureşti are un centru de practică propriu la Bran, precum şi un autocar şi un microbuz pentru deplasări;
• Beneficiezi de amfiteatre, săli de seminar cu calculatoare, aparatură multimedia, internet full-time, două biblioteci moderne (peste 6.000 volume).
Condiţiile, la nivel european, pentru formarea profesională, sunt dublate de condiţii, la fel de bune, de locuire şi de petrecere a timpului liber în cele două campusuri: „Agronomie - Herăstrău” şi „Medicină Veterinară - Cotroceni”.
Pe parcursul studiilor, studenţii USAMV Bucureşti pot obţine următoarele certificate: Certificat pentru pregătirea personalului didactic (Modul psiho-pedagogic), Certificat de auditor intern de mediu, Certificat de Manager al sistemului de managementul calităţii, Certificat de absolvire al cursului de contabilitate (CIEL), Certificat de Manager de proiect.
Studenţii USAMV Bucureşti au contact direct cu angajatorii prin stagii de practică, evenimente de carieră, târguri de job-uri, workshop-uri, iar absolvenţii pot obţine rapid un loc de muncă după finalizarea studiilor.


Articol publicat in revista Ferma nr. 10 (193) din 1-15 iunie 2017

Vizualizat: 323 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!