Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

VASILE IOSIF este noul PREŞEDINTE AIPROM

Publicat: 10 septembrie 2018 - 00:47
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Consiliul Director al Asociației Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) a ales, în data de 4 septembrie 2018, un nou președinte, pe Vasile Iosif, director general FMC Agro Operaţional România.

Vasile-Iosif-aiprom_bVASILE IOSIF și-a început parcursul profesional în cadrul Laboratorului Central pentru Carantină Fitosanitară și apoi ca Inspector de Protecția Plantelor, în cadrul Ministerului Agriculturii. În anul 1995 s-a decis să plece în mediul privat de afaceri, lucrând aproape 10 ani în cadrul AECTRA România, dintre care 5 ani Director General al companiei. După aproape 13 ani petrecuți la conducerea Du Pont România în poziția de Country Leader și un an în fruntea FMC Agro Operațional România, Vasile Iosif beneficiază de o experiență profesională în domeniul protecției plantelor de mai bine de 25 de ani.

Tot pe 4 septembrie, Consiliul Director i-a ales pe Pascal Cassecuelle, Managing Director Bayer România, şi pe Jean Ionescu, Country Leader România și Moldova Corteva Agriscience, drept Vicepreședinți AIPROM. Pascal Cassecuelle, Managing Director Bayer România, și-a încheiat după aproape 2 ani misiunea în calitate de Președinte AIPROM.

În cadrul aceleiași întruniri au fost aleși și noii reprezentanți ai membrilor titulari, și anume Dimitrios Drisis, CEO Adama România și Moldova și Dorin Pop, Marketing & Development Manager Belchim Crop Protection.

La finalul lunii august 2018 au fost aleși și noii reprezentanți ai companiilor care formează grupurile de lucru din cadrul AIPROM.

Grup de lucru Autorizare si Legislație
Lider: Violeta Dumitru (Bayer România);
Co-lider: Marius Brătășanu (Arysta)

Grup de lucru Piață, Marketing și Media
Lider: Mihaela Vasile (Monsanto România);
Co-lider: Silviu Caimac (Summit Agro România)

Grup de lucru Mediu, Siguranță, Ambalare și Etichetare
Lider: Andrei Vior (Bayer România);
Co-lider: Mihai Papazi (BASF)

Grup de lucru Stewardship
Lider: Andrei Măruțescu (Syngenta România);
Co-lider: Ana-Maria Pascariu (BASF)

Despre AIPROM

Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) a fost înființată în 2002 și reprezintă companiile care cercetează, inovează, dezvoltă, formulează și reambalează produse pentru protecția plantelor în România. AIPROM este membră a Asociației Europene de Protecția Culturilor - ECPA.

Despre ECPA

Asociația Europeană de Protecția Culturilor - ECPA reprezintă industria de protecție a culturilor în Europa și promovează dezvoltarea unei agriculturi moderne și în conformitate cu normele de siguranță alimentară.

Vizualizat: 1262 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Emanuel Miclăuş, la vârsta de 14 ani, se bucură de cei doi berbeci şi cele 63 de oi de Brează de care are mare grijă.

”De la şapte ani mă ocup de animale, de agricultură, de tot. Toamna le ţinem aici la Haţeg, la fratele meu.Pe timp de iarnă, primăvara şi vara le avem acasă sau la munte. Nu e chiar aşa de greu. Dimineaţa mă trezesc, mă duc la şcoală, vin după-amiaza şi le fac curăţenie, le dau apă, merg cu ele pe câmp, apoi învăţ. Vreau să mă fac medic veterinar, să urmez Facultatea de Medicină”, ne-a mărturisit Emanuel Miclăuş.


Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer Deutz-Fahr 6125 C - ediţie specială în culori Hürlimann Climate FieldView - simplificarea procesului decizional din ferme
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?