Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Tehnologia solariilor Haygrove

Publicat: 29 martie 2012 - 14:00
3 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

Nu doar solarii, ci şi adăposturi pentru păsări marca Haygrove

Click pe poza pentru galerie!

Fermierii care doresc să-şi modernizeze fermele, accesând măsurile de finanţare prin PNDR, au posibilitatea să-şi fundamenteze planurile de afaceri pe solariile Haygrove pentru fermele vegetale, dar şi pe adăposturile pentru pui şi găini ouătoare pentru fermele zootehnice.

Cu reprezentanţe în peste 40 de ţări şi o experienţă de peste 15 ani în producerea şi comercializarea solariilor profesionale şi performante pentru agricultură, firma Haygrove Ltd. din Marea Britanie oferă, pe lângă o gamă largă de solarii, şi adăposturi pentru păsări.

 

Adaptate cerinţelor din fermă

Haygrove pune la dispoziţie atât solariile multiple în sistem monobloc din seria 4, Greenhouse sau Trellis - cu volum mare de aer atât de necesar dezvoltării armonioase a plantelor, dar şi pentru o ventilaţie corespunzătoare, cât şi solariile individuale din seria Solo sau Telescopice - cu timpurietate maximă dar cu înălţimi ce permit accesul tractoarelor de dimensiuni normale.

Solariile Haygrove acoperă toate necesităţile cultivatorilor de legume, de căpşuni, zmeur, cireş sau flori, dispunând de: arce cu formă rotundă sau gotică, confecţionate din ţeavă de oţel, special galvanizate interior şi exterior; suporţi filetanţi ai arcelor de cerc galvanizaţi interior şi exterior; folie laminată de cea mai bună calitate în 5 straturi; uşurinţă în asamblare şi utilizare, posibilitatea de a le muta de pe o parcelă pe alta; livrarea cu toate elementelor componente.

 

Adăposturi pentru păsări

Anticipând dispoziţiile directivei UE referitoare la creşterea puilor, Haygrove a dezvoltat un sistem de adăposturi care să îndeplinească cerinţele din domeniu. Fixe sau mobile, aceste adăposturi pot găzdui 9 păsări/mp în sistem convenţional sau 6 păsări/mp în sistem ecologic.

Cele mobile au o lăţime de 5 m şi sunt compuse din secţiuni de 2,5 m.
Halele au minim 3 şi maxim 11 secţiuni.

Adăposturile se pot muta cu ajutorul tractorului, permiţând astfel instalarea pe un teren curat ori de câte ori este nevoie. Puterea tractorului necesară se calculează în funcţie de numărul secţiunilor.
Halele fixe pot adăposti până la 4000 de păsări, iar, spre deosebire de cele mobile, au o lăţime de 12 m şi secţiune de 3 m. În rest, beneficiază de aceleaşi facilităţi.

 

Caracteristici

• toate părţile metalice sunt galvanizate în profunzime, compacte şi robuste, dar uşoare pentru a fi simplu de mutat;
• dispun de arc de cerc sau de acoperiş în două ape şi de ventilaţie semiautomată pe acoperiş;
• deţin cameră specială pentru depunerea sau păstrarea ouălor, iar uşile de acces din oţel sunt montate în rama de oţel;
• posibilitatea de a monta adăpători şi jgeaburi pentru nutreţ;
• în preţ sunt incluse toate elementele componente, transportul şi construcţia adăpostului de o echipă specializată (3 zile pentru o hală de 10 secţiuni standard); garanţia este de un an.

Vasile FONOAGE
Reprezentant Haygrove
Tel. 0722373105, 0758488556
fonoage-emil@hotmail.com
http://www.haygrove.co.uk

Vizualizat: 726 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [3]  
Pagini: [1]  1   
3.
GARANTII SI CALITATI :..............
|
08. 02, 2012. Thursday 13:01
DACA VREI SA IMPLEMENTEZI O TEHNOLOGIE DE 10 25 DE ANI DE GARANTIE, CUM SE POATE BAGA INTR-N SOLAR CU 1 AN DE GARANTIE??????????SI PRETUL PE METRU 2. VA MULTUMIM
2.
info putine
|
03. 30, 2012. Friday 15:58
informatiile sunt putine si cum spune domnul din inainte e foarte putin garantia de un an !!! cat costa mp.?
1.
Interesant dar cu lipsuri
|
03. 29, 2012. Thursday 23:54
Garantia de 1 an este foarte putin. Nu ati specificat pretul/mp. al unei constructii.
Rezultate: [3]  
Pagini: [1]  1   
reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?