Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

SYNGENTA: Institut pentru tratamentul semințelor în Minnesota

Publicat: 05 noiembrie 2016 - 01:20
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Syngenta și-a prezentat recent Institutul pentru tratamentul semințelor din Stanton, Minnesota, în valoare de 20 milioane USD, care deține laboratoare sofisticate și reprezintă unul dintre cele mai bine dotate centre de cercetare în domeniul tratamentului semințelor din lume.

De cinci ori mai mare decât fostul Institut pentru tratamentul semințelor, înființat inițial la Stanton în 2000, noul Institut deține: laboratoare de cercetare-dezvoltare de ultimă generație; laboratoare pentru aplicare, semănat, studiul reducerii emisiilor de praf și asigurarea calității; aplicare controlată și laboratoare de testare a mașinilor de semănat; zonă specială destinată tratamentului comercial pentru a simula condiții reale pentru clienți; facilități moderne de instruire pentru clienți; depozit de semințe; spațiu birouri și ședințe.

SyngentaClick pe poza pentru galerie!
Institutul Syngenta pentru tratamentul semințelor din Stanton dezvoltă rețete personalizate pentru tratamentul semințelor, apoi aplică rețetele obținute în laborator pentru activitățile comerciale de tratament. Syngenta poate simula diferite condiții climatice la momentul realizării tratamentului și poate ajusta rețetele pentru diferite culturi și echipamente de tratament al semințelor.
Noul Institut pentru tratamentul semințelor va permite Syngenta să răspundă cererii tot mai mari a fermierilor și a companiilor producătoare de semințe de a proteja semințele cu valoare adăugată. Tratamentul semințelor din America de Nord reprezintă peste 30% din piața globală.
Syngenta investește peste 1,36 miliardeUSD în cercetare și dezvoltare la nivel global. Adică 3,7 milioane USD în fiecare zi. În prezent, Syngenta deține 12 institute pentru tratamentul semințelor în toată lumea. Împreună, acestea funcționează drept centre de excelență în aplicarea produselor, managementul calității, instruire, știința semințelor și asistență pentru clienți privind marketingul produselor.

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 19 (180) din 1-15 noiembrie 2016

Vizualizat: 352 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!