Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Syngenta: DOZE NOI pentru utilizarea produsului MODDUS 250 EC

Publicat: 29 ianuarie 2018 - 17:40
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Compania Syngenta informează toţi utilizatorii de produse de protecţia plantelor cu privire la modificările apărute în urma reomologării produsului MODDUS 250 EC.

Concret, în urma procesului de reomologare a produsului MODDUS 250 EC, au intervenit câteva modificări în domeniul de utilizare şi anume, modificarea dozei de utilizare a produsului la culturile omologate: la cultura de grâu de toamnă şi orz de primăvară la doza de 0,4 - 0,6 litri/ha, iar la orz de toamnă la doza de 0,5 - 0,6 litri/ha.

MODDUS 250 EC este un regulator de creştere pentru cereale păioase, pe bază de trinexapac-etil (250 g/l), disponibil sub formă de concentrat emulsionabil.

Moddus este absorbit predominant prin frunze şi tulpini şi este translocat în zonele cu activitate meristematică, unde inhibă alungirea internodurilor. Produce scurtarea internodiilor, dar şi creşterea în diametru a paiului. Astfel, se reduce semnificativ riscul căderii lanurilor din cauza dozelor prea mari de îngrăşământ sau condiţiilor meteo nefavorabile. Spre deosebire de alţi regulatori de creştere, Moddus nu afectează negativ dezvoltarea sistemului radicular.

Vizualizat: 1110 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!