Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

SummiTTerra Bărăganu – noutăţile prezentate la cea de-a IV-a ediţie

Publicat: 01 iunie 2017 - 15:17
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

La sfârşitul lunii trecute, în comuna Bărăganu din judeţul Brăila, Summit Agro România a invitat aproape 400 de fermieri din judeţele din jur să participe la cea de-a IV-a ediţie a evenimentului de câmp SummiTTerra – acolo unde tehnologia întâlneşte pământul.

Un proiect de succes
În deschiderea oficială făcută de Alexandru Iulian Precup, General Manager at Summit Agro Romania, acesta a subliniat că SummiTTerra Bărăganu este un proiect de succes, în care sunt prezente mărcile consacrate ale companiei, dar şi produse şi soluţii tehnologice noi.
„La acest eveniment avem ocazia să vă prezentăm în condiţii reale de cultivare tehnologiile şi recomandările Sumi Agro România pentru toate cele patru culturi aflate în platforma tehnologică: porumb, grâu, floarea-soarelui şi rapiţă. Lucrul cu care ne mândrim noi este că putem oferi tuturor fermierilor soluţii complete, astfel încât Summit Agro România oferă, atât sămânţă, produse de protecţia plantelor fertilizanţi, cât şi tratament sămânţă”, a precizat Magda Stăicuţ, Communication Manager at Summit Agro Romania.

summittterra-2017-01_b

12 noi produse în portofoliul comercial
Participanţii la întâlnirea de la Bărăganu au putut vedea o parte din cele 12 produse recent intrate în portofoliul comercial al companiei Summit Agro Romania, create în urma unor ample şi susţinute activităţi de cercetare-dezvoltare de înaltă performanţă. Le consemnăm în trecere, fiind vorba despre insecticidele Trika Expert şi Wizard, acaricidul Kanemite SC, fungicidele: Domark 10 EC, Eminent 125 EC, Fantic M, Granuflo 80 WG, Grisu şi Lieto, erbicidul Arbiter, fertilizantul BrasiPro, precum şi Biosild Top 370 FS, produs pentru tratament sămânţă.

summitterra-2017-02_b

Printre cele mai cunoscute mărci comercializate în România le trecem în revistă: Mospilan, Fury, (insecticide), Topsin, Yamato, Rovral (fungicide), Nisshin, Targa Super (erbicide), fertilizanţi (Elite, Last N), seminţe de floarea soarelui (MN11961), de porumb (gama ZP, Dalmac, Smederevo, Erriko) şi soia (Dekabig).

Summit Agro România face parte din grupul de companii cu capital japonez Sumi Agro Europe, care la rândul său aparţine SUMITOMO CORPORATION din Japonia, iar în acest an, 2017, aniversează 20 de ani de activitate pe piaţa de profil din România.
Summit Agro România are ca obiect principal de activitate comerţul cu produse fitosanitare, seminţe pentru agricultură, fertilizanţ şi reprezintă un număr de peste 40 de producători de produse agrochimice şi seminţe.

Vizualizat: 988 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?