Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

SOLUŢII ADAMA 2020: pentru tratamentul în vegetatie la porumb

Publicat: 06 aprilie 2020 - 19:29
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Simplu, flexibilitate în aplicare, câmp curat, profit asigurat!

Pachet pentru 10 hectare: 5 KG Pyxides + 10 L Adigor

  • Erbicid complet pentru combaterea postemergentă a buruienilor dicotiledonate şi monocotiledonate anuale şi perene din cultura de porumb
  • Oferă independenţă mai mare faţă de umiditate
  • Flexibilitate în aplicare, poate fi aplicat în siguranţă în intervalul două-nouă frunze ale porumbului (ideal în culturile cu răsărire eşalonată)
  • Efect rapid asupra buruienilor datorită acţiunii celor trei substanţe active complementare

Pentru sporirea eficacităţii se recomandă ca tratamentul cu Pyxides să fie efectuat obligatoriu împreună cu adjuvantul Adigor.
Adigor este un adjuvant formulat din surfactanţi şi ulei de rapiţă 47%

Fără Adigor:

  • Distribuţie neuniformă a produsului
  • Penetrare redusă şi risc de scurgere de pe frunză

Cu Adigor:

  • Adigor creşte eficacitatea erbicidului prin facilitarea unei mai bune penetrări a substanţelor active în plantă
  • Măreşte aderenţa pe frunzele buruienilor prin reducerea tensiunii superciale a picăturilor

Lamdex Extra - tratament aplicat în vegetaţie pentru combaterea Tanymecus dilaticollis.

  • Piretroid clasic, simplu şi eficient
  • Omologare împotriva răţişoarei (Tanymecus dilaticollis)

In anii cu presiune ridicată şi nu numai, pagubele provocate de Tanymecus dilaticollis pot varia între reducerea semnificativă a potenţialului de producţie până la compromiterea în totalitate a culturii. Pentru a limita pagubele produse de acest dăunător, ADAMA recomandă tratamentul cu Lamdex Extra, piretroidul cu eficacitate confirmată de-a lungul anilor, omologat şi pentru combaterea acestui dăunător.

Preview-GTM-Porumb_b

Pachetul Complet Porumb pentru 10 hectare include: 5 kg Pyxides + 10 L Adigor + 10L Efica 960 EC. Pachetul asigură o selectivitate deosebită pentru planta de cultură, obţinându-se un câmp curat pe întreaga perioadă de vegetaţie. Astfel, se reduce semnificativ rezerva de buruieni şi scade riscul de reinfestare, planta de cultură neavând concurenţă pentru apă şi elementele nutritive.

Pachetul Avansat Porumb include sinergia a trei substanţe active pentru controlul unui spectru complet de buruieni monocotiledonate şi dicotiledonate. Pachetul indicat pentru 10 Hectare conţine 20 L Sulcotrek 500 SC + 15 L Nicogan 40 OD.
Produsele cu efect pelicular împotriva dicotiledonatelor de lungă durată se pot aplica atât separat cât şi în tank-mix pentru combaterea buruienilor dintr-o singură trecere. Pachetul asigură flexibilitate în aplicare şi permite controlul buruienilor în momentul optim. Totodată, conţine o triketonă modernă care permite un control mai rapid al dicotiledonatelor.

Vizualizat: 1033 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?