Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

SOLUŢII ADAMA 2020: pentru tratamentul în vegetatie la porumb

Publicat: 06 aprilie 2020 - 19:29
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Simplu, flexibilitate în aplicare, câmp curat, profit asigurat!

Pachet pentru 10 hectare: 5 KG Pyxides + 10 L Adigor

  • Erbicid complet pentru combaterea postemergentă a buruienilor dicotiledonate şi monocotiledonate anuale şi perene din cultura de porumb
  • Oferă independenţă mai mare faţă de umiditate
  • Flexibilitate în aplicare, poate fi aplicat în siguranţă în intervalul două-nouă frunze ale porumbului (ideal în culturile cu răsărire eşalonată)
  • Efect rapid asupra buruienilor datorită acţiunii celor trei substanţe active complementare

Pentru sporirea eficacităţii se recomandă ca tratamentul cu Pyxides să fie efectuat obligatoriu împreună cu adjuvantul Adigor.
Adigor este un adjuvant formulat din surfactanţi şi ulei de rapiţă 47%

Fără Adigor:

  • Distribuţie neuniformă a produsului
  • Penetrare redusă şi risc de scurgere de pe frunză

Cu Adigor:

  • Adigor creşte eficacitatea erbicidului prin facilitarea unei mai bune penetrări a substanţelor active în plantă
  • Măreşte aderenţa pe frunzele buruienilor prin reducerea tensiunii superciale a picăturilor

Lamdex Extra - tratament aplicat în vegetaţie pentru combaterea Tanymecus dilaticollis.

  • Piretroid clasic, simplu şi eficient
  • Omologare împotriva răţişoarei (Tanymecus dilaticollis)

In anii cu presiune ridicată şi nu numai, pagubele provocate de Tanymecus dilaticollis pot varia între reducerea semnificativă a potenţialului de producţie până la compromiterea în totalitate a culturii. Pentru a limita pagubele produse de acest dăunător, ADAMA recomandă tratamentul cu Lamdex Extra, piretroidul cu eficacitate confirmată de-a lungul anilor, omologat şi pentru combaterea acestui dăunător.

Preview-GTM-Porumb_b

Pachetul Complet Porumb pentru 10 hectare include: 5 kg Pyxides + 10 L Adigor + 10L Efica 960 EC. Pachetul asigură o selectivitate deosebită pentru planta de cultură, obţinându-se un câmp curat pe întreaga perioadă de vegetaţie. Astfel, se reduce semnificativ rezerva de buruieni şi scade riscul de reinfestare, planta de cultură neavând concurenţă pentru apă şi elementele nutritive.

Pachetul Avansat Porumb include sinergia a trei substanţe active pentru controlul unui spectru complet de buruieni monocotiledonate şi dicotiledonate. Pachetul indicat pentru 10 Hectare conţine 20 L Sulcotrek 500 SC + 15 L Nicogan 40 OD.
Produsele cu efect pelicular împotriva dicotiledonatelor de lungă durată se pot aplica atât separat cât şi în tank-mix pentru combaterea buruienilor dintr-o singură trecere. Pachetul asigură flexibilitate în aplicare şi permite controlul buruienilor în momentul optim. Totodată, conţine o triketonă modernă care permite un control mai rapid al dicotiledonatelor.

Vizualizat: 1128 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Scottish Highland - vaca scoţiană, rasa care se întreţine singură

Scottish Highland - vaca scoţiană, rasa care se întreţine singură

Proprietarul uneia dintre cele mai mari ferme de bovine Scottish Highland din România, Nicolae Ibăşfălean, vrea să-şi lichideze afacerea înființată în urmă cu 12 ani. Pare cumva greu de înţeles, însă după ce am stat de vorbă cu fermierul, am convingerea că nu prea e cale de întoarcere. Lipsa motivaţiei, înaintarea în vârstă şi mai ales faptul că îi este tot mai greu să găsească oameni de încredere care să se ocupe de activitatea din fermă l-au determinat pe cel mai cunoscut crescător de vaci Highland din judeţul Sibiu să ia foarte serios în calcul opţiunea de a renunța la efectivul de animale. Printre argumente s-ar mai putea adăuga, desigur, şi dezinteresul românilor pentru carnea de vită premium. Pentru că, până la urmă, degeaba ai un produs de calitate dacă nu îl poţi valorifica.

Un reportaj de LIVIU GORDEA

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?