Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Seminţe şi ştiinţă de la DLF TRIFOLIUM în România prin SC EVERDE SRL

Publicat: 13 ianuarie 2012 - 14:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

SC EVERDE SRL a intrat pe piaţa seminţelor din România în anul 2001, ca unic importator al DLF TRIFOLIUM Danemarca. Compania noastră s-a făcut remarcată prin calitatea produselor distribuite şi prin profesionalismul de care a dat dovadă în relaţia cu clienţii

Click pe poza pentru galerie!

Distribuim o gamă largă de seminţe de gazon, împărţită în 4 linii, respectiv: Masterline, Turfline, Universal şi Johnsons. Amestecurile de gazon sunt atent concepute pentru a stabili standarde cât mai înalte în ceea ce priveşte calitatea şi aspectul gazonului, astfel încât să satisfacă şi cel mai exigent client.

Pentru fermieri, EVERDE SRL importă o gamă largă de produse destinate înfiinţării, conservării şi refacerii pajiştilor şi păşunilor, sub denumirea de FORAGE MAX.

Pe lângă aceste produse, comercializăm şi toată gama de graminee perene şi leguminoase furajere, respectiv: lucernă, trifoi roşu, trifoi alb, ghizdei, lolium perenne, festuca arundinacea, festuca pratensis, festuca rubra, phleum pratense, dactylis glomerata etc.

În sezon, respectiv primăvara şi toamna, mai găsiţi la noi bulbi de flori import Olanda, atât în ambalaje profesionale (250 bulbi/sac), cât şi hobby (10-20 bulbi/colet).

 

Simpozioane la început de 2012

Pentru a veni cât mai mult în contact direct cu clienţii dar şi din dorinţa de a le pune la dispoziţie ultimele noutăţi apărute pe piaţa seminţelor, compania SC EVERDE SRL, în colaborare cu DLF TRIFOLIUM Danemarca şi JUB Olanda au decis ca, în luna ianuarie 2012, să organizeze două simpozioane.

Primul dintre ele se adresează fermierilor şi va avea loc la Cluj-Napoca, în data de 16 ianuarie 2012, iar cel de-al doilea este adresat landscape-rilor şi producătorilor de rulouri de gazon şi se va desfăşura la Bucureşti, în data de 18 ianuarie 2012.

Simpozionul „Noutăţi în tehnologia de înfiinţare şi exploatare de păşuni şi fâneţe”, care se va desfăşura la Cluj-Napoca, vine în sprijinul fermierilor, oferind informaţii noi referitoare la:

• Înfiinţarea şi administrarea pajiştilor şi păşunilor semănate (lucrări premergătoare, tehnici de semănat, fertilizarea şi combaterea buruienilor).

• Realizarea unui siloz de fân de bună calitate (lucrări efectuate în câmp, lucrări de efectuat în siloz, utilizarea de aditivi).

• Menţinerea unei producţii mari dintr-o pajişte semănată (când şi cum trebuie reînsămânţată păşunea, beneficiile supraînsămânţării).

• Amestecuri şi specii (descrierea speciilor folosite în amestecuri).
Prelegerea va fi ţinută de către Mogens Toft Jensen, Director responsabil cu Managementul Produselor şi Pieţei în cadrul companiei DLF TRIFOLIUM A/S. Acest departament este format dintr-o echipă bine pregătită şi experimentată, capabilă să ofere răspunsuri şi soluţii la orice întrebare de natură tehnologică din domeniul agricol.

În cadrul simpozionului „Tehnici de înfiinţare şi întreţinere peluze şi rulouri de gazon”, care va avea loc la Bucureşti, se vor discuta teme de maxim interes pentru cei care lucrează cu seminţe de gazon şi pentru producătorii de rulouri. Vom parcurge paşii necesari pentru obţinerea gazonului ideal. Discuţia va fi moderată tot de către Mogens Toft Jensen. Acesta şi-a propus să abordeze teme precum:

• Supraînsămânţarea în regiunile reci (detalierea modului de combinare a Raigrasului italian cu noua varietate de Raigras peren 4turf, pentru o folosire optimă a terenurilor de sport în afara sezonului de vegetaţie).

• Mixturi special concepute de DLF Trifolium care au o toleranţă ridicată la salinitate.

• Trifoiul alb MicroClover, un produs conceput de DLF Trifolium pentru a ajuta clientul, dar şi mediul înconjurător, prin reducerea aportului de îngrăşământ necesar.

• Gazonul WaterLess, un gazon special, cu o rezistenţă deosebită la secetă şi care nu necesită multă apă.

• ISeed, un produs creat de către DLF Trifolium pentru a îmbunătăţi viteza de creştere a gazonului.
Invitat special la acest simpozion este Jos Beelen, reprezentant de vânzări şi specialist în cadrul companiei JUB Olanda, furnizor al bulbilor de flori pentru Casa Regală a Olandei.

Discuţia se va axa în special pe metodele moderne de plantare şi combinare a bulbilor de flori cu plantele perene fără a deteriora aspectul gazonului, fiind astfel foarte utilă celor care se ocupă de amenajarea spaţiilor verzi şi care doresc să creeze aranjamente florale deosebite în locuri publice sau în grădini particulare.

Scopul acestor simpozioane este familiarizarea clienţilor cu produsele noi, o mai bună cunoaştere a beneficiilor oferite de fiecare produs DLF Trifolium pentru a uşura alegerea clientului dar şi consolidarea relaţiei furnizor-client. Sperăm că toţi cei care vor participa la aceste simpozioane vor considera utile informaţiile primite şi le vor putea aplica cu succes în activitatea lor.


SIMPOZIOANELE EVERDE- DLF TRIFOLIUM-JUB

Vă aşteptăm cu plăcere la cele două simpozioane, respectiv:

• Simpozionul „Noutăţi în tehnologia de înfiinţare şi exploatare de păşuni şi fâneţe”, care va avea loc la Cluj-Napoca în data de 16.01.2012, de la ora 11.00, în incinta Hotelului Topaz.

• Simpozionul „Tehnici de înfiinţare şi întreţinere peluze şi rulouri de gazon”, care va avea loc la Bucureşti, în data de 18.01.2012, de la ora 10.00, în Amfiteatrul APA, din incinta USAMV Bucureşti.
Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la numerele de telefon: 0261.714.934, 0752.240.197 - dr. ing. Sebastian Toth sau la email: office@everde.com

Vizualizat: 1625 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării #danubedelta #delfini #sulina

Video: Calin Ene

Revista Ferma și o echipă de pasionați de turism prietenos cu mediul îți aduc zilnic delta la tine acasă și te invită, totodată, acasă în Sulina Fabuloasă, într-un inedit Drum De Deltă, un proiect de vacanță cum nu se poate mai necesar după o perioadă lungă care ne-a pus la grea încercare pe toți.

Citeste despre proiect aici: https://www.revista-ferma.ro/proiecte-ferma/drum-de-delta-vezi-si-evadezi

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?