Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

SCHIMBĂ CU DEKALB! Monsanto vă PLĂTEŞTE DIFERENŢA, dacă găsiţi HIBRIZI de PORUMB MAI PRODUCTIVI!

Publicat: 07 noiembrie 2017 - 12:38
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

SCHIMBĂ CU DEKALB! Monsanto România a lansat un nou program pentru fermierii români. Cinci hibrizi de porumb cu producţii de peste 15 tone pe hectar sunt incluşi în campania „SCHIMBĂ CU DEKALB!”. Iată ce trebuie să faceţi!

DEKALB le propune fermierilor o schimbare profitabilă în acest sezon agricol. „SCHIMBĂ CU DEKALB!” este unul dintre programele lansate de compania Monsanto România în această campanie de vânzări. Prin acest exerciţiu, fermierii au șansa să facă o mutare profitabilă în privinţa hibrizilor pe care aleg să îi semene. DEKALB pune în joc cinci hibrizi cu o genetică excepţională, produse care au confirmat producţii record de peste 15 tone/ha și la Ziua Porumbului, ocupând, pentru al doilea an consectiv, primele două locuri în clasamentul general al celei mai importante competiţii la producţii de porumb din România.

CAMPANIE-DEKALB_bFermierii care vor să beneficieze de programul „SCHIMBĂ CU DEKALB!” trebuie să respecte următoarele condiţii de participare:

• Cumpăraţi minimum 3 saci din hibrizii: DKC3969, DKC4670, DKC5068, DKC5141, DKC5830
Semănaţi, în aceeași parcelă, cu hibridul cel mai cultivat/martor din fermă DIN ACEEAȘI GRUPĂ DE MATURITATE RELATIVĂ (RM)*, după recomandările tehnice ale reprezentantului DEKALB
Semnaţi și respectaţi protocolul de înființare a câmpului, pus la dispoziție de reprezentanul DEKALB
Recoltaţi minimum 1 ha, DOAR în prezența reprezentantului DEKALB
• Hibridul martor nu trebuie să fie din portofoliul DEKALB

*Maturitatea relativă (RM) este dată de numărul de zile cu temperaturi biologic active, de la răsărit până la maturitatea fiziologică (apariţia punctului negru).

Cu DEKALB ai doar de câștigat, indiferent de rezultat!

Programul „SCHIMBĂ CU DEKALB!” vine la pachet cu alte avantaje pentru fermieri: o genetică performantă, consultanţă de specialitate, platforme inovatoare etc. Dacă hibridul DEKALB a înregistrat o producţie mai mică faţă de alt hibrid (martor), DEKALB despăgubește fermierul după următoarea formulă:

Diferenţa de producție/ha x Suprafaţa cultivată cu DEKALB** x 0,6 lei/kg

ATENŢIE: Rambursarea se face pentru o suprafaţă de maximum 10 ha!

„SCHIMBĂ CU DEKALB!” este cel mai recent program lansat de noi în această campanie de vânzări. Ne dorim o nouă abordare pentru fermieri, o șansă prin care să încerce genetica DEKALB, să se convingă, prin experimentare directă, ce înseamnă hibrizii noștri. Așadar, am pregătit acest program prin care vor putea alege din cei cinci hibrizi performanţi. Pe lângă asta, în cazul în care se înregistrează producţii mai mici, plătim diferenţa, dacă aceasta va exista. Practic, fermierii care schimbă cu DEKALB nu au nimic de pierdut, din contră, au doar de câştigat, spune Daniel Stanciu, director de marketing și strategie Monsanto România.

Despre hibrizii programului „SCHIMBĂ CU DEKALB!”

Prezentare a noului concept Dekalb Smart Center_b• DKC3969 (RM 89) - Locul II la producţii - Ziua Porumbului 2016
Recomandat tuturor fermierilor, indiferent de tehnologia aplicată sau de tipul de sol. Este un hibrid stabil, cu o vigoare excelentă la răsărire și înflorire timpurie. Tolerează bine frigul din primăverile timpurii şi poate fi semănat chiar şi înaintea epocii optime. Este un hibrid ce asigură formarea şi umplerea boabelor, evită arșiţa din timpul înfloririi și a polenizării.

• DKC4670 (RM 96) - Noutatea sezonului
Hibridul este pretabil și pentru condiţii intensive, cu plus semnificativ de producţie. Pierde rapid apa din bob, fiind competitiv cu hibrizii timpurii din punct de vedere al perioadei de recoltare. Are rădăcini și tulpini sănătoase, înflorește timpuriu, evitând arșiţa din timpul polenizării. DKC4670 este un hibrid universal, cu un potențial de producţie ridicat, cost de uscare redus și permite o recoltare târzie.

• DKC5068 (RM 100) - Locul II la producţii - Ziua Porumbului 2017
Recomandat tuturor cultivatorilor de porumb care doresc să obţină producţii mari, stabile şi cu umiditate scăzută la recoltare, în orice condiţii de tehnologie şi pe toate tipurile de sol. Hibridul are vigoare excelentă la răsărire, sincronizare bună între eliberarea polenului şi apariţia mătăsii (înflorire timpurie şi agresivă), pierde rapid apa din bob, bun pachet agronomic și o calitate excelentă a boabelor. Este tolerant la frig și se pretează și semănatului mai devreme.

• DKC5141 (RM 101) Locul I la producții - Ziua Porumbului 2016
Hibrid de super-producţie, destinat condiţiilor bune și intensive de cultură, care valorifică aportul de îngrășăminte. DKC5141 este recomandat fermierilor care pot aplica o tehnologie medie, chiar intensivă, aducând sporuri de producţie mari, pe terenuri cu aport freatic mai crescut sau în irigat, la densităţi ridicate şi în condiţii de tehnologie intensivă. Are o calitate fitosanitară a boabelor pe știulete excelentă, este adaptabil la densităţi ridicate și tolerant la boli.

• DKC5830 (RM 108) - Locul I la producții - Ziua Porumbului 2017
Recomandat în special fermierilor care au terenuri cu un potenţial mai scăzut sau aplică o tehnologie medie, scăzută. DKC5830 aduce sporuri de producţie şi în condiţii intensive de cultură, are o vigoare excelentă la răsărire, pierde rapid apa din bob și suportă densităţi ridicate ducând la creșterea producţiei la hectar. Hibridul este adaptat și pentru semănatul timpuriu, are boabe curate și sănătoase.

Detalii despre program se pot accesa și pe pagina de internet www.dekalb.ro/schimbacudekalb

Vizualizat: 1012 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Priorităţile UNCSV pentru 2019

Priorităţile UNCSV pentru 2019

Interviu cu Florentin Bercu, director executiv al Uniunii de Ramură Naţională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Musca asteapta tractorul autonom Dan Herteg, investitii de aproape un milion de euro
Cultura anului 2017

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2017?