Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

ROMCOM ajută micile afaceri din agricultură

Publicat: 03 decembrie 2021 - 08:56
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Având o experiență de peste 25 de ani în furnizarea soluțiilor de dezvoltare pentru întreprinderi mici și mijlocii, ROMCOM sprijină fermierii români prin servicii de finanțare, consultanță și instruire în domeniul afacerilor. 

Despre soluțiile de creditare oferite de Romcom pentru micile afaceri din agricultură am discutat cu Simina Oros, Consultant de Credite în cadrul companiei.


2_b


Redacția Ferma: Cum ați descrie societatea pe care o reprezentați?

Simina Oros: Suntem o societate de microfinanțare cu o vechime de peste 25 de ani, cu sediul în Oradea. Pentru noi, delimitarea geografică nu este un impediment. În cazul solicitărilor din partea clienților aflați în alte județe, ne deplasăm la afacerea acestora. Avem o echipă formată din 9 consultanți arondați pe diferite zone, și anume: Bihor, Cluj, Arad, Bistrița-Năsăud, Baia Mare, Satu Mare, Caraș-Severin, Timișoara, Sibiu, Brașov, Vâlcea, Alba, Mureș, Suceava.

 

Redacția Ferma: Care sunt produsele de creditare oferite de către ROMCOM?

Simina Oros: Ne asumăm susținerea performanței și competitivitatea fermelor din România prin sprijinul pe care îl acordăm fermierilor chiar din primele zile ale afacerii. Produsele noastre de creditare includ:

• Creditul de investiții, utilizat în general pentru investiții în utilaje și echipamente;

• Creditul pentru capital de lucru, pretabil pentru finanțarea stocurilor, plata salariilor, plata furnizorilor și finanțarea altor activități economice în derulare;

• Creditul fără rate, pretabil asigurării de capital de lucru pentru un ciclu de producție, de la însămânțare la recoltă;

• Creditul punte, specific investițiilor cu fonduri nerambursabile.

 

Redacția Ferma: Care considerați că este atuul ROMCOM? În ce condiții ați putea sprijini afacerea unui fermier?

Simina Oros: Cuvântul care ne definește este ”adaptabilitate”. Avem produse de creditare care se pretează diferitelor tipuri de fermieri. Spre exemplu, acordăm finanțare fermierilor care tocmai au început o afacere în agricultură (start-up), dar și celor care doresc să își dezvolte ferma existentă. Finanțăm atât achiziția echipamentelor noi, cât și a celor second-hand, precum și achiziția de animale pentru mărirea efectivului.

 Agrofinantare ROMCOM_b


Redacția Ferma: Ce ne-ați putea spune în legătură cu timpul de acordare al unui credit?

Simina Oros: La ROMCOM știm și suntem convinși de faptul că timpul este o resursă foarte importantă atât pentru fermieri, cât și pentru alți agenți economici. Practic, în 7 zile de la primirea solicitării de finanțare putem pregăti contractul de credit, iar un răspuns de principiu îl putem avea în 48 ore de când primim o solicitare.

 

Redacția Ferma: Ce fel de relație construiește ROMCOM cu clienții săi?

Simina Oros: Suntem alături de clienții noștri pe toată durata contractului și considerăm extrem de importantă educarea tuturor agenților economici. Astfel, împreună cu parteneri specializați, oferim gratuit clienților noștri acces la training-uri online, pe diferite teme de interes legate de organizarea afacerii. Încercăm să înțelegem nevoile clienților noștri și suntem deschiși și flexibili în a răspunde cerințelor fiecărui nou client.

Dacă sunteți interesați de soluțiile de creditare oferite de Romcom, apelați numărul de telefon 0771 010 236.

 

 4_b

"Oferim finanțare cu aprobare rapidă fermelor constituite sub formă de SRL, PFA, II sau IF." - SIMINA OROS, Consultant de Credite ROMCOM

 

mai multe pe această temă romcom.ro

Vizualizat: 641 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?