Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Revycare®, noul fungicid pentru control revoluționar al bolilor la cereale

Publicat: 03 martie 2021 - 14:16
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Descoperă performanțele celui mai nou triazol de la BASF!

Cel mai nou fungicid pentru cereale de la BASF asigură inclusiv îmbunătățirea fiziologiei plantelor, pe lângă protecția extrem de eficientă împotriva unui spectru larg de boli. Este vorba despre Revycare®, un fungicid care le oferă protecție maximă frunzei standard și spicului.

BASF_Revycare+Protejează frunza stindard și spicul_b

Aplicat ca al doilea tratament, acesta ajută plantele să fie mai viguroase și mai rezistente la diferiți factori de stres, cum ar fi seceta sau temperaturile caniculare.

Performanțele revoluționare ale acestui fungicid se datorează combinației de substanțe active: Revysol® (primul izopropanol-azol din lume) și Piraclostrobin (Cea mai bună strobilurină).

Lista bolilor combătute este generoasă:

✔️ Erysiphe graminis – Făinarea

✔️ Septoria tritici – Septorioza

✔️ Puccinia tritici – Rugina brună

✔️ Puccinia striiformis – Rugina galbenă

✔️ Rhyncosporium secalis – Arsura frunzelor de orz

✔️ Pyrenophora teres – Pătarea reticulară a frunzelor de orz

✔️ Ramularia collo-cygny – Ramularia

Este recomandat în cazul tuturor tipurilor de cereale: grâu, orz, secară, triticale, ovăz.

Revycare® oferă performanțe stabile chiar și atunci când la momentul aplicării temperaturile depășesc 25ºC și nu este degradat de acțiunea razelor solare. Mai mult decât atât, Revycare® se poate aplica cu volume reduse de apă, de exemplu cu 100 litri/ha în loc de 200 litri/ha. Flexibilitatea revoluționară în aplicare este însă doar unul dintre beneficiile acestui fungicid. În plus, oferă:

  • Performanțe revoluționare datorită combinației de substanțe active
  • Control revoluționar al bolilor datorită efectului curativ de excepție
  • Efecte fiziologice AgCelence®

Află mai mult despre cum ajută Revycare® la protejarea culturilor de cereale!

 

 

 

Vizualizat: 698 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Scottish Highland - vaca scoţiană, rasa care se întreţine singură

Scottish Highland - vaca scoţiană, rasa care se întreţine singură

Proprietarul uneia dintre cele mai mari ferme de bovine Scottish Highland din România, Nicolae Ibăşfălean, vrea să-şi lichideze afacerea înființată în urmă cu 12 ani. Pare cumva greu de înţeles, însă după ce am stat de vorbă cu fermierul, am convingerea că nu prea e cale de întoarcere. Lipsa motivaţiei, înaintarea în vârstă şi mai ales faptul că îi este tot mai greu să găsească oameni de încredere care să se ocupe de activitatea din fermă l-au determinat pe cel mai cunoscut crescător de vaci Highland din judeţul Sibiu să ia foarte serios în calcul opţiunea de a renunța la efectivul de animale. Printre argumente s-ar mai putea adăuga, desigur, şi dezinteresul românilor pentru carnea de vită premium. Pentru că, până la urmă, degeaba ai un produs de calitate dacă nu îl poţi valorifica.

Un reportaj de LIVIU GORDEA

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?