BAyer 1200x150
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

RESPECT total pentru MEDIU - CONTROLUL mecanic al BURUIENILOR

Publicat: 22 mai 2019 - 15:54
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Agricola Ţara Bârsei SRL este unic importator în România al producătorului italian de utilaje agricole COMEB.
Vă prezentăm gama de produse cu utilizare vastă atât în agricultura convenţională şi în cea ecologică, pentru producătorii de legume, sfeclă de zahăr, porumb şi cartofi, cât şi în viticultură sau pomicultură.

• Prăşitoarea multiplă între rânduri, de tip greu, modelul FP, pentru tractoare de la 15 la 100 CP este ideală pentru toate culturile. Maşina de prăşit are de la 2 la 7 organe active tip freză, cu carcasă reglabilă de la 22 la 100 cm.
Maşina poate fi dotată cu toate accesoriile: dispozitiv pentru brazde, distribuitor de îngrăşăminte, ghidaj direcţional, cuţit de întrerupere brazde şi cadru pliabil de la 3,30 m la 2,50 m pentru circulaţia pe străzile publice, aplicabil tuturor versiunilor, inclusiv celor cu distribuitor de îngrăşăminte (2 m). Este fabricată în trei modele, în funcţie de înălţimea plantei: FP 50 cm, FPA 66 cm şi FPXA 78 cm.

Agricola Ţara Bârsei SRL_b

• Frezele de îngropat pietre şi de pregătit patul germinativ (de afânat terenul), pentru tractoare de la 15 la 140 CP reprezintă soluţia care garantează economia şi calitatea muncii. Maşinile sunt ideale şi în cazul terenurilor pietroase, argiloase şi care necesită îngroparea resturilor provenite din culturile precedente.
Principiul de funcţionare constă în: cilindrul susţine rotorul cu lame. Acesta din urmă, rotindu-se în sens invers, împinge pământul şi pietrele către un grilaj care împiedică trecerea materialelor mai mari, îngropându-le sub un strat de 10-20 cm de pământ moale şi afânat. Cilindrul apasă şi nivelează terenul, făcându-l perfect şi gata de însămânţare.
Frezele pot fi dotate cu distribuitor de îngrăşăminte sau cu semănătoare.

Agricola Ţara Bârsei SRL_b

• Modelul ranforsat ISR oferă o lăţime de lucru de 4,20 m şi necesită o putere a tractorului de doar 110-140 CP. Implementul dispune de cardan cu limitator automat, lamă nivelatoare cu manivelă, grilaj vibrator şi 6 lame pe fiecare flanşă.

Agricola Ţara Bârsei SRL_b


Ciprian CIOBOTARU
Agricola Ţara Bârsei Braşov

 TARA-BARSEI_1-14mai2019m119_b


Un articol publicat în revista Ferma nr. 8/235 (ediţia 1-14 mai 2019)

Vizualizat: 903 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?