Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Performanţele Corteva Agriscience™ recunoscute la Crop Science Awards 2019

Publicat: 28 noiembrie 2019 - 14:48
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten
Premii obţinute la trei categorii, inclusiv cele mai bune rezultate în cercetarea pentru dezvoltarea de noi produse agricole

Corteva Agriscience™ este câştigătoarea a trei prestigioase premii Crop Science Awards (fostele premii Agrow) oferite de Agribusiness Intelligence la recentul Crop Science Forum, eveniment care a avut loc pe data de 12 noiembrie în Londra. Aceste premii acordate anual celebrează cele mai bune iniţiative ştiinţifice, tehnologice şi de leadership din întreaga industrie agricolă globală.

„Câştigarea acestor trei premii Crop Science Awards este o dovadă a dedicării companiei în a fi lider în proiectarea, descoperirea şi susţinerea inovaţiilor care aduc un plus de valoare fermierilor şi consumatorilor”, declară Neal Gutterson, CTO Corteva Agriscience™. „Felicităm echipele care au obţinut aceste rezultate excepţionale prin capacitatea lor de a inova şi dedicarea arătată”.

Corteva a câştigat la următoarele categorii:

Premiu-cea-mai-buna-echipa-_b

Cea mai bună linie de cercetare pentru crearea de noi produse: Corteva Agriscience™
La Corteva ştim că ritmul de creştere a cererii globale de alimente, schimbările în preferinţele consumatorilor şi evoluţia nivelului de rezistenţă al dăunătorilor impun nevoia de a descoperi şi aduce în piaţă noi tehnologii în domeniul agricol. Corteva răspunde acestei nevoi şi tendinţelor din industrie propunând soluţii cu un impact redus asupra mediului. De aici rezultă o solidă linie de cercetare pentru identificarea unor tehnologii integrate, produse, servicii şi soluţii. Aici, sunt incluse noi substante active pentru produsele de protecţia plantelor, seminţe şi tehnologiile de tratare, precum şi un set de instrumente de diagnoză gândit pentru a aduce un plus de valoare fermierilor şi beneficii consumatorilor, acum şi în viitor.
Printre noile soluţii create de companie se numără produse de protecţia plantelor precum Zorvec™, Zelavin™ Bria, Zorvec™ Enicade, Bizon™, Pixxaro™ , N-Lock™, Transform™, Delagate™, Closer™, Korvetto™; cea mai performată tehnologie pentru tratamentul seminţelor - Lumigen™; hibrizii de porumb Optimum® AQUAmax® şi cea mai performantă linie de hibrizi de floarea soarelui - Express Sun®.

Premiu-Follow-the-food-(2)_b

Cel mai bun program dedicat publicului larg: „Follow the Food” (Pe urmele mâncării)
Corteva colaborează cu BBC în realizarea „Follow the Food”, un documentar în opt episoade, care aduce în faţa unei audienţe diverse informaţii serioase şi cuprinzătoare despre domeniul agricol şi cel al producţiei alimentare. Campania, declinată pe mai multe canale media, lansată în iunie 2019 şi programată a se derula până în a doua jumătate a anului 2020, are impact asupra publicului larg prin mesajele obiective şi echilibrate transmise permiţând companiei Corteva să expună perspective importante din agricultură şi inovaţii care vor influenţa viitorul acestui domeniu.

Cea mai bună inovaţie în împachetare: Bidoanele de 5L din HDPE fluorurat cu gât înclinat
Odată cu lansarea în 2020 a fungicidului pentru cereale Inatreq™, formulat cu Inatreq™ activ, Corteva va utiliza o soluţie de ambalare elegantă şi inovatoare. Este vorba despre un bidon de cinci litri, realizat dintr-un singur tip de material, cu gât înclinat, o premieră în materie de design pentru piaţa agricolă. Design-ul unic al acestor bidoane creşte nivelul de sustenabilitate în producţie, reduce nivelul de expunere a operatorului, permite turnarea mai uşoară a produsului, golirea completă şi clătirea. În plus, noile bidoane sunt mai uşor de reciclat.

 

Vizualizat: 753 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!