Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Parteneri români pentru agricultura de precizie

Publicat: 12 aprilie 2016 - 10:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Soluțiile tehnologice care sporesc eficiența și productivitatea fermelor sunt acum la dispoziția fermierilor prin rețeaua Vantage.

Click pe poza pentru galerie!

Pe măsură ce operațiunile agricole devin din ce în ce mai complexe, crește și nevoia de a găsi un partener pe care fermierii să se poată baza în legătură cu nevoile lor pentru agricultura de precizie. Compania românească Vantage Balkans este una dintre primele companii incluse în noua rețea mondială de distribuție Vantage, pe care Trimble Agriculture a lansat-o recent. Trimble Agriculture, companie americană care produce soluții pentru agricultura de precizie, a introdus acest canal pentru a se asigura că fermierii au un partner local căruia îi pot adresa provocările tehnologice cu care se confruntă, în timp ce sunt îndrumați către soluțiile potrivite pentru operațiunile lor agricole.

Vantage Balkans a fost dezvoltat pornind de la revânzătorul autorizat Trimble pentru România și va oferi întregul portofoliu de produse Trimble Agriculture. Având sediul central la București, Vantage Balkans le va oferi fermierilor din regiunea balcanică soluții pentru agricultura de precizie pentru întreaga fermă, cu scopul de a îmbunătăți eficiența și productivitatea fermei, protejând în același timp resursele naturale. De asemenea, profesioniștii Vantage vor asigura instruirea personalizată și suportul tehnic pentru fermieri, ceea ce îi va ajuta pe aceștia să își dezvoltare aptitudinile și înțelegerea aspectelor tehnologice. 

„Ne așteptăm ca Vantage Balkans să devină experții locali în «servicii profesionale», care să asiste producătorii și consilierii acestora în asigurarea funcționării armonioase a tehnologiei de precizie la nivelul operațiunilor agricole tot mai complexe. Rezultatul final pentru producător este reprezentat de maximizarea productivității și eficienței”, afirmă Vyacheslav Tretyak, Director de Vânzări Trimble Agriculture pentru Regiunea Balcanică.

Echipa Vantage Balkans știe cum să răspundă celor mai mari provocări cu care se confruntă fermierii - folosirea soluțiilor Trimble, care includ:

• sisteme de ghidare și direcție pentru cele mai multe dintre vehiculele și utilajele folosite în fermă, indiferent de producător și marcă, tip sau model;

• controlul aplicării și dozarea varabilă care ajută fermierii să crească randamentul și să economisească din costurile de producție;

• soluții pentru optimizarea utilizării apei, soluții pentru irigare și drenare care permit fermierului să minimizeze costurile cu apa și să distribuie apa eficient;

• servicii agro pentru evaluarea sănătății culturii, analiza proprietăților solului și elaborarea de recomandări pentru folosirea nutrienților;

• colectarea datelor și gestionarea soluțiilor care să asigure un proces decizional mai bun.

Pentru a afla mai multe despre Vantage Balkans, vizitați www.vantage-ro.com sau sunați la 0318 451 335.

 

 

 

Articol publicat in revista Ferma nr.6(167) 1 - 14 aprilie 2016

 

Vizualizat: 874 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga MASSEY FERGUSON 7722: Un tractor care lucrează în orice condiţii Brinkman - Let’s improve together
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?