Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

NOVATEC Classic - soluţia inteligentă Naturevo pentru plante

Publicat: 18 februarie 2019 - 17:24
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Condiţiile actuale din câmp presupun abordarea unei tehnologii moderne. NATUREVO propune tehnologia care va revoluţiona segmentul fertilizanţilor.

Ultimele prezentări din sectorul agribusinessului românesc fac referire la condiţiile actuale cu care se confruntă fermierii români. Acestea implică, bineînţeles, şi schimbările climatice care au apărut de mai mulţi ani, atunci când Naturevo a început să caute soluţii viabile pentru această provocare. Se pare că începem din ce în ce mai mult să le înţelegem şi să le simţim în fermele din România. Acestea afectează în mod evident agricultura, mai ales prin schimbări ale temperaturilor, prin precipitaţii repartizate neuniform în timp şi spaţiu şi prin fenomene extreme.
Acum este momentul să abordăm în alt fel agricultura, să aplicăm o tehnologie inteligentă care să salveze (pe cât posibil) situaţia din teren, astfel încât la recoltare să avem mulţumirea unor combine pline.
Totul pleacă de la o nutriţie adecvată! Însă nici protecţia culturii nu este de neglijat.
Pentru un start reuşit al culturilor, Naturevo propune utilizarea fertilizantului NovaTec® Classic, care face trecerea la agricultura inteligentă, oferind plantelor o nutriţie corespunzătoare pe toată perioada de vegetaţie şi nu doar în prima parte, atunci când consumul nu este atât de mare.
Novatec Classic este un fertilizant unic, cu eliberare controlată, ce oferă plantelor o nutriţie echilibrată, perfect adaptată cerinţelor pentru o dezvoltare armonioasă. NovaTec® Classic asigură eliminarea pierderilor economice şi creşterea producţiei, cu o doză redusă de aplicare.

Floarea soarelui_b

NovaTec® Classic are multe beneficii importante pentru fermieri:
• Producţii mai mari datorită nutriţiei combinate, cu cele două forme de azot nitric şi amoniacal, nutriţiei continue şi echilibrate cu alte macroelemente şi microelemente în concordanţă cu nevoile plantei;
• Creşterea şi dezvoltarea plantelor are loc armonios, fără sincope, rezultând producţii ridicate cu indici calitativi superiori;
• Preluarea în cantitate crescută din sol a unor macro şi microelemente (precum P, Fe, Mn, Zn, Cu - de trei-cinci ori, de aceea NovaTec poate fi aplicat şi singur);
• Reducerea pierderilor de azot prin levigare şi prin denitrificare, făcând economie de produse.
Prin aplicarea Novatec Classic, fermierii beneficiază de reducerea costurilor de transport, de manipulare şi de aplicare, comparativ cu îngrăşămintele clasice, precum şi de diminuarea impactului negativ asupra mediului. La acest ultim beneficiu ar fi de adăugat mai multe aspecte importante: inhibitorul de nitrificare DMPP (dimetil pirazol fosfat) activează microorganismele din sol şi astfel se îmbunătăţeşte fertilitatea terenului.
Recomandăm cu putere trecerea la o tehnologie modernă în condiţiile actuale de cultură! Tehnologia modernă presupune NOVATEC Classic!

Mihaela RADU
Director Marketing - Naturevo


REZULTATE EXCELENTE ÎN FERMELE DIN ROMÂNIA
Sunt foarte mulţi fermieri care au adoptat tehnologii performante şi au aplicat NovaTec® Classic la majoritatea culturilor, cu rezultate excelente pentru condiţiile pedoclimatice respective.
De exemplu, în ferma AGROTURDEAN SRL, fermierul Emil Turdean a obţinut rezultate foarte bune, peste aşteptări, cu tehnologiile integrate Naturevo. De pildă, la floarea-soarelui a folosit programul integrat recomandat de reprezentantul nostru şi a obţinut o producţie de 4780 kg/ha (tabel). Pentru această cultură, producţia obţinută este un vârf pe care mulţi fermieri şi-ar dori să îl atingă.
Un alt mare beneficiu pe termen lung al utilizării fertilizanţilor cu inhibitor de nitrificare - DMPP este probabil legat de sănătatea mediului, deoarece acesta este foarte prietenos cu solul şi cu mediul înconjurător. Pe lângă faptul că substanţele nutritive se eliberează încet şi în mod ideal la viteza cu care sunt folosite de plante, are loc şi reducerea emisiilor cu efect de seră şi o diminuare enormă a pierderilor de azot prin levigare şi evaporare.

PROGRAM INTEGRAT NATUREVO PENTRU FLOAREA-SOARELUI

 tratf219_b

Un articol publicat în revista Ferma nr. 2/230 (ediţia 15-28 februarie 2019)

Vizualizat: 368 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Agra Asigurări angajează! Bianca ne spune ce calități trebuie să aibă un bun evaluator de daune

Agra Asigurări angajează! Bianca ne spune ce calități trebuie să aibă un bun evaluator de daune

Astăzi vă facem cunoștință cu Bianca Szekely, evaluator de daune Agra Asigurări. Bianca activează în domeniul horticulturii și al peisagisticii de 16 ani. Agra Asigurări caută și alți ingineri agronomi, fermieri sau tineri absolvenți de studii agricole care să se alăture echipei lor de evaluatori

Aplică acum: www.agraasigurari.ro/carieraevaluatoridaune/

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?