Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Noua Arysta LifeSciences

Publicat: 19 decembrie 2016 - 15:48
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

În a doua jumătate a lunii noiembrie a.c, într-un cadru festiv asigurat de Country Club Stejarii din București, noua Arysta LifeSciences și-a prezentat echipa în fața presei și a colaboratorilor.

Având o acoperire bună la nivel global, Arysta comercializează un portofoliu inovator de produse de protecția plantelor (PPP) și de sănătate publică (peste două sute de substanțe active), oferind fermierilor soluții într-o gamă largă (bio-soluții, fungicide, erbicide, insecticide și tratamentul semințelor).
Noua entitate face parte din grupul Platform Speciality Product și s-a format recent prin fuzionarea a trei companii: Arysta LifeSciences, Chemtura AgroSolution și Agriphar.

Noua Arysta LifeSciences

O companie de agribusiness globală
Cu o experiență cumulată de peste 270 ani, 4.000 de angajați în peste o sută de țări, Arysta a generat anul trecut o cifră de afaceri de 1,8 miliarde de dolari. Noua Arysta LifeSciences România și-a prezentat echipa, dezideratele și felul în care le vor aborda, în fața a peste 160 de distribuitori și autorități, într-un cadru festiv de cinci stele. O echipă puternică, de profesioniști în domeniu, adunată sub conducerea directorului general Richard Matei. Din această nouă echipă se disting Daniel Tabacu (director tehnic și dezvoltare), Laurențiu Gheorghiță (director comercial), Mirela Păun (director de marketing), Andreea Manolescu (director financiar) și Claudia Simion (director de logistică).
Piața mondială a PPP devine din ce în ce mai polarizată, iar ritmul de dezvoltare a pieței agricole din România, conform spuselor lui Hildo Brilleman - director pentru zonele de Nord-Vest, Centru și Sud-Est European al Arysta LifeSciences, „este unul accelerat și creează un context favorabil pentru a dezvolta și a consolida poziția companiei noastre în această piață”.

Noua Arysta LifeSciences

Echipă extinsă și țeluri prizabile pe termen mediu și lung
Richard Matei, managerul acestei noi entități de pe piața agricolă românească, crede cu tărie că va confirma performanța din acest an a companiei și că va valorifica oportunitățile de creștere pe termen lung, alături de noii săi colegi, profesioniști cu ștaif, 14 la număr. Hildo Brilleman a confirmat încrederea în posibilitățile de progres a echipei constituite de Richard Matei, echipă care „va continua să extindă și să dezvolte noi relații de parteneriat, bazate pe încredere, respect reciproc și etică profesională”. Același angajament a venit și din partea fiecărui nou membru al echipei, rostit cu emoție în glas în fața camerei de luat vederi care prelua imaginile live pentru a fi proiectate pe cele cinci plasme uriașe din frumoasa sală de conferințe.
Cu această ocazie, le urăm succes și marje de profit peste target!


10 PRODUSE NOI ÎN PORTOFOLIUL INOVATOR
Arysta LifeSciences România propune fermierilor, clienții lor principali, 40 de produse pentru protecția plantelor, la care se vor adăuga alte zece produse aflate în curs de omologare. „Oferim partenerilor noștri produse consacrate, precum Pantera 40 EC, Select Super sau Vitavax 2000, care au un istoric și un business stabil. Pe de altă parte, avem în portofoliu produse cu un bun potențial de creștere și care pot fi adaptate cerințelor specifice pieței din România, precum: Rancona (fungicide pentru tratamentul semințelor), Silwet Gold și Elastiq Ultra (adjuvanți de ultimă generație), precum și portofoliul propriu de BioStimulanți”, a subliniat Richard Matei, directorul general Arysta LifeSciences România.

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 22 (183) din 15-31 decembrie 2016

Vizualizat: 562 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!